Το τρικ για να νιώθεις επιτυχημένη δεν έχει να κάνει με τον τραπεζικό σου λογαριασμό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το τρικ για να νιώθεις επιτυχημένη δεν έχει να κάνει με τον τραπεζικό σου λογαριασμό

Είσαι σίγουρη πώς θέλεις να μάθεις;

Σίγουρα είναι περιττό και κάπως αστείο να σε ρωτάμε αν θέλεις να είσαι, να νιώθεις ή να γίνεις επιτυχημένη στη δουλειά σου, και αυτό γιατί η απάντηση είναι προφανώς αυτονόητη. Ποια κοπέλα –ή ποιος άνθρωπος γενικά- δεν θέλει να είναι επιτυχημένος σε αυτό που κάνει; Αν για κάποιο λόγο έχεις συνδυάσει την επιτυχία με τις οικονομικές απολαβές και γενικότερα την οικονομική σου κατάσταση, τότε κάνεις ένα μεγάλο λάθος.

Το να νιώθεις επιτυχημένη δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό, και αυτό γιατί το μυστικό κρύβεται αλλού. Όταν σκέφτεσαι τι είδους επιτυχία θέλεις, ο στόχος είναι να είσαι πραγματική και αληθινή με τον εαυτό σου για το πως θέλεις να περνάς το χρόνο σου.

Επιτυχία για σένα μπορεί να σημαίνει ότι πραγματικά εκτιμάς το χρόνο που περνάς στη δουλειά σου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να μετριέται με τον αριθμό των ψηφίων στον μισθό σου. Εάν αισθάνεσαι αληθινά ικανοποιημένη στη δουλειά σου, τότε θα αισθανθείς και επιτυχημένη.

Το κλειδί είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου, κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει να κατανοήσεις εάν η κορυφή στην καριέρα σου είναι για σένα ή όχι.

Δες ακόμη: 6 λάθη που κάνεις σε μία συνέντευξη και μπορούν να σου κοστίσουν τη δουλειά