Καλοκαιρινές δουλειές: Promotion σε όλη τη χώρα

Καλοκαιρινές δουλειές: Promotion σε όλη τη χώρα

Μακριά από γραφεία, air-condition και ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάντε promotion και κερδίστε τα προς το ζην.

Αν υποθέσουμε ότι αυτό το καλοκαίρι, το πιθανότερο ήταν να είστε άνεργες και άφραγκες, λογικά στο εξοχικό κάποιας φίλης σας ή στο δικό σας μαζί με τους γονείς σας για δισεκατομμυριοστή φορά, τότε μάλλον χρειάζεστε ένα plan B. Οτιδήποτε είναι προτιμότερο από αυτό και, δεδομένου ότι είναι καλοκαίρι, έχετε αρκετές επιλογές μπροστά σας για να περάσετε πολύ πιο όμορφα από ότι θα περνούσατε κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μία λύση, ανάμεσα σε άλλες που προτείναμε, είναι και το promotion. Υπάρχουν πολλά γραφεία τα οποία συνεργάζονται με μεγάλες εταιρείες παραγωγής προϊόντων τα οποία επιθυμούν να προμοτάρουν σε διάφορα μέρη και περιστάσεις, όπως π.χ. ποτά σε beach bar, τρόφιμα σε super market ή εκδηλώσεις, αντηλιακά σε παραλίες, τσιγάρα παντού κλπ. Για το σκοπό αυτό, χρειάζονται κοπέλες και άνδρες με καλή (ή και μέτρια, εξαρτάται το προϊόν) εξωτερική εμφάνιση, οι οποίοι να ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, προμοτάροντας αυτά τα προϊόντα.

Μπορείτε να βρείτε πολλά από αυτά τα γραφεία στο internet ή ρωτώντας γνωστούς, να πάτε εκεί και να γραφτείτε ώστε να σας ενημερώνουν για τα προγράμματα που υπάρχουν και να πηγαίνετε όπου μπορείτε.