Απολύθηκες; Καλό καλοκαίρι!

Απολύθηκες; Καλό καλοκαίρι!

Αξίζει πραγματικά τον κόπο να πάθεις νευρικό κλονισμό για μία -οποιαδήποτε- δουλειά;

Όχι, δεν είμαστε στον κόσμο μας. Ναι αναγνωρίζουμε πως ίσως έχετε οικογένεια να θρέψετε και λογαριασμούς να πληρώσετε. Όχι, δεν είμαστε αναίσθητες και ναι, έχουμε κι εμείς το ίδιο άγχος.

Ωστόσο ποιο είναι το νόημα στο να κλαίει κανείς πάνω απ 'το χυμένο γάλα; Ανάμεσα σε όλα τα δεινά υπάρχει και ένα καλό: το καλοκαίρι είναι εδώ, όμορφο, ζεστό, θετικό, αισιόδοξο, γεμάτο νησιά που σας προσκαλούν να κάνετε camping στις παραλίες τους με μηδενικό budget. Μαζέψτε πέντε ρούχα και δύο μαγιό και φύγετε για τις ωραιότερες διακοπές της ζωής σας.

Εκεί θα βρείτε το καταλληλότερο περιβάλλον για να καθίσετε και να σκεφτείτε με την ησυχία σας τι είναι αυτό που θέλετε, πώς μπορείτε να το βρείτε, να μεθοδεύσετε τις επόμενες κινήσεις σας και τελικά να πετύχετε πράγματα που δεν πετυχαίνατε εδώ και καιρό.

Ακόμα κι αν δεν κάνετε αυτό το άλμα που πάντα ονειρευόσασταν, ακόμα κι αν τελικά αναγκαστείτε να δουλέψετε σε μια δουλειά που δεν έχει καμία σχέση με το αντικείμενό σας, σκεφτείτε πως σχεδόν όλοι βρίσκονται στην ίδια θέση αυτή την εποχή.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε τουλάχιστον είναι να απολαύσετε το καλοκαίρι σας, αφήνοντας πίσω άγχη και φόβους, κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία και υπομονή!