7 πράγματα που έχει κάθε επιτυχημένη γυναίκα στο γραφείο της

7 πράγματα που έχει κάθε επιτυχημένη γυναίκα στο γραφείο της

Τα must-have αξεσουάρ για να εκτοξεύσεις την παραγωγικότητά σου.

Καθημερινά οι εργαζόμενες γυναίκες περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας στο γραφείο. Είναι το μέρος όπου περνάμε minimum ένα 8ωρο γι' αυτό οφείλουμε να έχουμε μαζί μας τα απολύτως απαραίτητα.

Ποια είναι αυτά; Φαγητό, μερικά καλλυντικά, φορτιστής για το κινητό και μερικά ακόμη gadgets που θα κάνουν καλύτερη και πιο ευχάριστη την παραμονή μας στον εργασιακό χώρο.

Αν μπορούσες να ρίξεις μια ματιά στο γραφείο μου ειλικρινά θα έβρισκες τα πάντα από πιρούνια και καλαμάκια μέχρι τετράδια, organizers, χτένες μαλλιών και lip balms. Κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό στυλ και διαφορετικές ανάγκες. Υπάρχουν ωστόσο μερικά key items στα οποία αξίζει να επενδύσεις για να είσαι πιο παραγωγική, cool και λαμπερή όλη την ημέρα στο γραφείο.

7 πράγματα που αξίζει να έχεις στο γραφείο σου

grafeio.jpg

1) Άρωμα

Οι ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο είναι αρκετές και το μόνο σίγουρο είναι πως όλες θέλουμε να μυρίζουμε όμορφα. Ένα άρωμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να μοσχοβολάς σαν να βγήκες μόλις από το ντους. Μπορείς να το κουβαλάς στην τσάντα σου ή να το τοποθετήσεις σε μια συρταριέρα για να το ανανεώνεις συχνά.

kolonia.jpg

CALVIN KLEIN- EUPHORIA WOMAN EAU DE PARFUM SET

2) Ένα σημειωματάριο/ agenda

Ίσως το πιο χρήσιμο item στο οποίο μπορείς να επενδύσεις. Χωρίς την ατζέντα μου ειλικρινά θα είχα καταστραφεί αφού θα ξεχνούσα αρκετές υποχρεώσεις. Αγόρασε ένα όμορφο σημειωματάριο στο οποίο θα καταγράφεις σκέψεις, ραντεβού, ή ό,τι άλλο εσύ κρίνεις.

agenda.png

Ημερολόγιο Στοιχείο 2022- Public

3) Ένα girly παγούρι

Δεν πρέπει να ξεχνάς να πίνεις νερό για να είσαι ενυδατωμένη και φρέσκια. Προσπάθησε να καταναλώνεις 2,5-3 λίτρα νερού καθημερινά. Στην αγορά θα βρεις πολλά εντυπωσιαά παγούρια σε υπέροχα σχέδια και χρώματα.

pagouri.jpg

EFTERSTRAVA-IKEA

4) Γυαλιά blue light

O καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις τα μάτια σου από τις οθόνες. Οι ειδικοί συνιστούν να προσθέσεις φίλτρο blue light στα γυαλιά που ήδη έχεις ή να αγοράσεις ένα νέο ζευγάρι. Η διαφορά θα είναι ορατή άμεσα αφού θα βλέπεις πολύ πιο ξεκούραστα.

5) Aκουστικά

Τα ακουστικά είναι απαραίτητο gadget για το γραφείο. Χρησιμοποίησέ τα για να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια και φυσικά για να παρακολουθείς videos.

akoustika.jpg

Headphones Fresh 'n Rebel Caps Peppermint- Plaisio

6) Ρολόι

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή την ώρα στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου ωστόσο τίποτα δεν συγκρίνεται με το κλασικό ρολόι.

roloi.jpg

Sony Ραδιόφωνο - Ρολόι ICFC1 Λευκό

7) Usb

Για να αποθηκεύεις τα αρχεία σου με στυλ.

usb.jpg

SanDisk Cruzer Blade Blue 16 GB USB Stick

Τι θέλουν τελικά οι Gen-Z εργαζόμενοι από τους εργοδότες τους

Πηγή κεντρικής: pexels.com