Οι 9 εντολές του στυλ για συνεντευξιαζόμενες

Οι 9 εντολές του στυλ για συνεντευξιαζόμενες

Πως πρέπει να δείχνετε όταν πηγαίνετε να δώσετε συνέντευξη;

Η πρώτη εντύπωση είναι το ήμισυ σε μια συνέντευξη και για αυτό πρέπει το ντύσιμό σας να είναι αντάξιο των περιστάσεων. Θέλετε να σας πάρουν στα σοβαρά, σωστά;

Ακολουθήστε, λοιπόν, τις παρακάτω εννέα εντολές του στυλ και καλή σας επιτυχία.

1. Να είστε στην ώρα σας. Ακούστε την πρόγνωση του καιρού και ενημερωθείτε για τυχόν κλειστούς δρόμους από το προηγούμενο βράδυ. Καμία δικαιολογία αργοπορίας δεν είναι αποδεκτή (δεν βγαίνετε rendez-vous).

2. Φορέστε ένα ταγέρ, φούστα με πουκάμισο ή παντελόνι υφασμάτινο για ένα ανδρόγυνο look και σε καμία περίπτωση jeans. To στυλ σας πρέπει να αποπνέει σιγουριά, αυτοπεποίθηση, εμπειρία και κύρος.

3. Tα παπούτσια σας πρέπει να είναι πεντακάθαρα, όχι πολύ ψηλά και όχι πολύχρωμα. Προτιμήστε γήινους τόνους και γόβες με μικρό τακούνι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μοιάζετε με dominatrix.

4. Τα νύχια πρέπει να είναι καθαρά, προσεγμένα και βαμμένα σε ένα φυσικό, διακριτικό χρώμα.

5. Τα μαλλιά πρέπει να είναι φρεσκολουσμένα, μοσχομυριστά και προπάντων ανεπιτήδευτα sic.

6.Μην φορέσετε πολλά αξεσουάρ, παρά μόνο μικρά σκουλαρίκια και ίσως από ένα δαχτυλίδι σε κάθε χέρι.

7. Βαφτείτε πολύ ελαφρά, χωρίς έντονα χρώματα. Μη βάλετε ψεύτικες βλεφαρίδες ή κατακόκκινο κραγιόν. Προτιμήστε nude αποχρώσεις, τονίστε λίγο το βλέμμα σας και προπαντός να είστε φειδωλές στη χρήση του αρώματός σας.

8. Έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι καλσόν (για τυχόν ατυχήματα) και πούδρα στην τσάντα σας για ένα τελευταίο φινίρισμα στην τουαλέτα της εταιρίας.

9. Μην κουβαλάτε και τσάντα και χαρτοφύλακα γιατί θα μοιάζετε με αχθοφόρο. Καλύτερα προτιμήστε μια μικρή, διακριτική τσάντα και όχι χαρτοφύλακα (δεν γίνατε ακόμη διευθύντριες).