Το αφεντικό μου με κολάζει

Το αφεντικό μου με κολάζει

Queens, αυτές είναι επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες δεν πρέπει να παίρνετε αψήφιστα.

Οι μισές έχετε κάνει κάτι με κάποιον απ' τη δουλειά, έτσι δεν είναι; Πολύ ωραία ως εδώ. Τι σας έπιασε τώρα και ξαφνικά σας καρφώθηκε στο μυαλό να αποπλανήσετε το αφεντικό σας; Ας το σκεφτούμε λίγο. Ίσως αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη κατάσταση πιο πιπεράτη είναι η εξουσία, ο κίνδυνος και η ένταση που εμπεριέχονται σε τέτοιου είδους σχέσεις.

Αναρωτηθείτε όμως: θα σας άρεσε το ίδιο αν δεν ήταν το αφεντικό σας; Αυτό που σας γοητεύει είναι ο ίδιος ο άνθρωπος ή μήπως η θέση στην οποία βρίσκεται; Σίγουρα, για να βρίσκεται εκεί, έχει κάποια προσόντα, όμως αυτό που βλέπετε στη δουλειά ενδέχεται να μην έχει και πολύ μεγάλη σχέση με τον άνθρωπο που εσείς θέλετε για σύντροφο.

Προσοχή, γιατί μια σχέση με το αφεντικό μπορεί να βλάψει την επαγγελματική σας φήμη, να σας κοστίσει την ίδια σας τη δουλειά, ακόμα και να σας βάλει σε νομικούς μπελάδες αν φτάσει να θεωρηθεί σεξουαλική παρενόχληση. Φυσικά, αν είστε πεπεισμένη ότι πρόκειται για τον άνδρα της ζωής σας, τότε ακολουθήστε το ένστικτό σας, πάντα διακριτικά. Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλοι στο γραφείο ότι κάτι τρέχει μεταξύ σας. Έτσι θα αποφύγετε τα κουτσομπολιά, τη ζήλεια και την αμφισβήτηση κάθε φορά που θα παίρνετε μια προαγωγή ή έναν έπαινο.