Η CHEP εγκαινιάζει συνεργασία με την Κρι Κρι

Γωγώ Φούντα
Η CHEP εγκαινιάζει συνεργασία με την Κρι Κρι

Δύο μεγάλες εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Η CHEP, παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών διαχείρισης εξοπλισμού παλετών (pallet pooling), ανακοίνωσε ότι η Κρι Κρι, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γιαουρτιού, γάλακτος και παγωτού στην Ελλάδα, επέλεξε να μεταβεί από το σύστημα ανταλλαγής λευκών παλετών στο σύστημα εκμίσθωσης παλετών της CHEP.

Η σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών καλύπτει τις ανάγκες της Κρι Κρι όσον αφορά στις δραστηριότητες παραγωγής, αποθήκευσης και picking των προϊόντων, τη διανομή στην Ελλάδα και τις εξαγωγές προς την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Χάρη στη συνεργασία της με την CHEP, η Κρι Κρι εξασφαλίζει τη διαθεσιμότητα εξοπλισμού σταθερών ποιοτικών προδιαγραφών, τη βελτιστοποίηση του ελέγχου του εξοπλισμού παλετών και τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εφοδιαστικής της αλυσίδας συνολικά. Επίσης, η Κρι Κρι θα επωφεληθεί από τα μοναδικά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα της κοινής χρήσης του εξοπλισμού παλετών (pallet pooling), υλοποιώντας παράλληλα τη δέσμευσή της για μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της.

Ο Διευθυντής Logistics της Κρι Κρι κ. Ανέστης Μαγκανάρης δήλωσε: «Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι μία από τις κυριότερες αξίες της εταιρείας μας. Η CHEP προσφέρει αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα όπως για παράδειγμα μείωση του κόστους της εφοδιαστικής αλυσίδας και της πολυπλοκότητας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Περισσότερο απ' όλα όμως αυτό που αποτελεί ιδιαίτερο μέλημα για την Κρι Κρι είναι η δυνατότητα που μας δίνεται να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της εφοδιαστικής μας αλυσίδας».

Ο Γενικός Διευθυντής της CHEP HELLAS κ. Σταύρος Καζάκος πρόσθεσε: «Στην CHEP αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες. Ευελπιστώ η συνεργασία μας με την Κρι Κρι να είναι μακροπρόθεσμη, προκειμένου να μπορέσουμε να της προσφέρουμε μια πιο οικολογική και αποτελεσματική εφοδιαστική αλυσίδα. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που υποδεχθήκαμε την Κρι Κρι στην οικογένειά των συνεργατών μας».

Σχετικά με την Κρι Κρι
Η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ ΚΡΙ ιδρύθηκε το 1954 στις Σέρρες και δραστηριοποιείται στο χώρο των γαλακτοκομικών με παγωτά, γιαούρτια και στο φρέσκο γάλα μόνο στο νομό Σερρών. Για την παραγωγή των γιαουρτιών της, η ΚΡΙ ΚΡΙ συλλέγει καθημερινά φρέσκο γάλα από τον νομό Σερρών, τον 2ο μεγαλύτερο σε παραγωγή γάλακτος νομό της Ελλάδας, από επιλεγμένα αγροκτήματα : με εγγύηση ασφάλειας ζωοτροφών απαλλαγμένων από GMOs (γενετικά μεταλλαγμένες τροφές), σωστές συνθήκες διαβίωσης των ζώων στο στάβλο (στέγαση, διατροφή, κτηνιατρική φροντίδα), σωστές πρακτικές υγιεινής των χώρων σταβλισμού που πηγάζουν από τα διεθνή πρότυπα, υγεία και ασφάλεια του προσωπικού που εργάζεται στα αγροκτήματα και, φυσικά, σεβασμό στο περιβάλλον. Στην πορεία της έχει κερδίσει διαχρονικά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και η αναπτυσσόμενη πορεία της αποδεικνύει ότι τα προϊόντα της κερδίζουν καθημερινά την προτίμησή τους.

Σχετικά με την CHEP
Η CHEP είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των λύσεων διαχειριζόμενης, επιστρεφόμενης και επαναχρησιμοποιήσιμης συσκευασίας, εξυπηρετώντας πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στους κλάδους των καταναλωτικών αγαθών, των φρέσκων τροφίμων, της βιομηχανίας ποτών, της αυτοκινητοβιομηχανίας κ.λπ. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η CHEP είναι περιβαλλοντικά βιώσιμες και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των δραστηριοτήτων των πελατών της, μειώνοντας παράλληλα τον λειτουργικό κίνδυνο και τις καταστροφές των προϊόντων. Η CHEP με περισσότερους από 7.500 εργαζόμενους και 300 εκατ. παλέτες και εμπορευματοκιβώτια, προσφέρει ασύγκριτη κάλυψη και ασυναγώνιστη αξία, υποστηρίζοντας περισσότερα από 500.000 σημεία συνεργασίας σε περισσότερες από 50 χώρες. Στον κατάλογο των πελατών της συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων πολυεθνικές εταιρείες και εμπορικά σήματα όπως η Procter & Gamble, η Sysco, η Kellogg's, η Kraft, η Nestlé, η Ford και η GM. Η CHEP είναι μέλος του Ομίλου Brambles Limited.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.chep.com/gr