Χαμογελάστε, είστε στα Public

Ερμιόνη Σαρρή
Χαμογελάστε, είστε στα Public

Νέα επικοινωνιακή πλατφόρμα για τα καταστήματα Public

Φανταστείτε ένα μέρος όπου ανακαλύπτετε νέα πράγματα, ξεχνιέστε, μαγεύεστε, ακούτε τη μελωδία που θέλετε ή βρίσκετε το βιβλίο που είχε εξαντληθεί. Ένα κατάστημα στο οποίο δίνετε ραντεβού με την παρέα σας ή μπαίνετε για μια στιγμή και κάθεστε μία ώρα. Φανταστείτε ένα κατάστημα όπου μπορείτε να παίξετε με την καινούργια κονσόλα, να δείτε ένα φανταστικό drone να πετάει ή να ανακαλύψετε το δώρο που θα θέλατε για τα γενέθλιά σας... κι ας είναι σε μερικούς μήνες από τώρα!

Χαμογελάστε, είστε στα Public και όλα όσα ψάχνετε είναι εδώ!

«Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα Public μου ανεβάζει τη διάθεση και με κάνει να χαμογελώ» απάντησαν οι επισκέπτες σε σχετική έρευνα (Σεπ-Οκτ 2015) και τα Public πήραν την αφορμή στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής τους προσέγγισης και με στόχο των χαμόγελο των πελατών τους να δημιουργήσουν μια νέα και διαφορετική επικοινωνία που θα σας παρασύρει όλους να χαμογελάσετε!

Η νέα καμπάνια των καταστημάτων Public με την υπέροχη χορευτική μουσική που σας ανεβάζει τη διάθεση και σας κάνει να χαμογελάτε αποτυπώνει με δημιουργικό και αισιόδοξο τρόπο τις μοναδικές στιγμές που προσφέρουν στους επισκέπτες τους. Το τραγούδι της καμπάνιας, είναι το Unsquare Dance, του αγαπημένου τζαζίστα Dave Brubeck, και γίνεται το απόλυτο soundtrack για το ζευγάρι που χορεύει, την κοπέλα που αναζητά στις βιβλιοθήκες το αγαπημένο της βιβλίο ή την παρέα που ανοίγει ρυθμικά και συγχρονισμένα τους υπολογιστές της. Με κοινό τους χαρακτηριστικό την παιχνιδιάρικη διάθεση με την οποία βλέπουν την καθημερινότητα, οι πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας σας προσκαλούν να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και να χαμογελάσετε με μία επίσκεψη στον αγαπημένο σας προορισμό, τα καταστήματα Public.

xamogelaste campaign 3 da5d0

Με την πληρέστερη γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και αμέτρητες προσφορές και ευκαιρίες καθημερινά, τα Public συνεχίζουν και το 2016 να κάνουν προσιτά περισσότερα από 1.000.000 προϊόντα σε κάθε Έλληνα καταναλωτή. Γιατί μόνο στα Public, μπορείτε κάθε φορά που τα επισκέπτεστε να απολαμβάνετε το συνδυασμό της μοναδικής ατμόσφαιρας με προϊόντα τεχνολογίας ή ψυχαγωγίας για τις μικρές ή μεγάλες αγορές σας σε ένα περιβάλλον που σας φτιάχνει τη διάθεση.

Επισκεφτείτε το κατάστημα που βρίσκεται δίπλα σας και θα ανακαλύψετε προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που θα σας εμπνεύσουν, θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες, θα δοκιμάσετε περισσότερες από 250 ανοιχτές συσκευές, θα ξεφυλλίσετε στα άνετα αναγνωστήρια εκατομμύρια τίτλους βιβλίων που θα σας ταξιδέψουν και θα παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες δωρεάν εκδηλώσεις που θα σας ενθουσιάσουν. Μουσική, ταινίες, βιβλία, gaming, gadgets, TV, accessories, προϊόντα ήχου και εικόνας, tablets, laptops, smartphones κι επιλεγμένο επώνυμο παιδικό παιχνίδι, όλα θα τα βρείτε σε 1 μόνο χώρο μαζί με πολλές εκπλήξεις.

Γιατί κάθε μέρα στα Public είναι μια συναρπαστική εμπειρία που θα σας κάνει να φύγετε με ένα χαμόγελο στα χείλη!

Χαμογελάστε, είστε στα Public!

Δείτε την νέα καμπάνια:

{youtube}4bCIe4Unm5E{/youtube}