Με το νέο χαρακτηριστικό του Instagram, θα αποκτήσεις πιο εύκολα νέους ακόλουθους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Με το νέο χαρακτηριστικό του Instagram, θα αποκτήσεις πιο εύκολα νέους ακόλουθους

Και ποιος δεν το θέλει αυτό;

Πριν από δύο ημέρες για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το Instagram κατέρρευσε, κάνοντας όλους τους χρήστες του να τρομοκρατηθούν και να ανησυχήσουν. Ευτυχώς όμως το πρόβλημα αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα και όλα επέστρεψαν στην κανονική τους ροή.

Μάλιστα για να μας καθησυχάσει πως όλα είναι εντάξει και να μας γλυκάνει και λίγο, πριν από μερικές ώρες μας ανακοίνωσε μέσα από τα stories ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο από εδώ και πέρα θα σε βοηθάει και να κάνεις πιο εύκολα follow άλλους ανθρώπους και να σε κάνουν.

Δες και αυτό: Τα dm του Instagram έχουν πια ένα χαρακτηριστικό, που θα σε κάνει να κολλήσεις

Το «Nametag», όπως ονομάζεται δουλεύει εμφανίζοντας το username σου στο τηλέφωνο σε ένα τύπο, ο οποίος μπορεί να σκαναριστεί από τον σύντομα νέο ακόλουθό σου. Το tag αυτό μάλιστα μπορείς να φτιάξεις κιόλας αλλάζοντάς του χρώμα στο φόντο και προσθέτοντας και αυτοκόλλητα.

Για να χρησιμοποιήσεις αυτήν τη νέα ρύθμιση, πήγαινε στο προφίλ σου, πάτησε το κουμπί του μενού επάνω δεξιά στις 3 γραμμές και επέλεξε το Nametag και δημιούργησε τον δικό σου κώδικα. Όταν θέλεις να σκανάρεις τον κώδικα κάποιου άλλου, μπορείς να το κάνεις σέρνοντας το δάχτυλό σου στην οθόνη προς τα δεξιά να εμφανιστεί η κάμερα και στη συνέχεια απλά κάνεις focus την κάμερα στο tag του.

Το Nametag έκανε την εμφάνιση του παγκοσμίως εχθές και είναι διαθέσιμο τόσο σε iOS και Android.

Αυτό το έχεις δει; Instagram o’clock: Βγάλε την καλύτερη φωτογραφία ακολουθώντας αυτά τα 3 tips