Beach Buddy: Το ελληνικό app που κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη το καλοκαίρι

Beach Buddy: Το ελληνικό app που κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη το καλοκαίρι

Με αυτήν την εφαρμογή θα γλιτώσεις αρκετή ταλαιπωρία στην παραλία.

Εάν αγαπάς την παραλία και τη θάλασσα τότε το Beach Buddy είναι η εφαρμογή που έψαχνες. Το 'φιλαράκι σου για την παραλία' δημιουργήθηκε, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί εύκολα και γρήγορα να ανακαλύψει και να κλείσει ηλεκτρονικά ξαπλώστρες, θαλάσσιο σκι, καταδύσεις, jet ski, ιστιοπλοΐα και οτιδήποτε άλλο σχετικό με την παραλία. Ξεκινώντας αυτό το καλοκαίρι από την Αθήνα, την Κέρκυρα, την Εύβοια και τη Ρόδο επεκτείνεται γρήγορα σε όλες τις μαγευτικές παραλίες της Ελλάδας για να κάνει τις διακοπές σου όσο πιο χαλαρωτικές και ευχάριστες γίνεται.

Η πλατφόρμα είναι μία start-up που ιδρύθηκε από μια Ελληνίδα και έναν Άγγλο, την Όλγα Τσιρογιάννη και τον Νικ Έμμερσον. Και οι δύο τους αγαπούν τη θάλασσα και τις υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά αρκετά συχνά έβρισκαν ότι είναι δύσκολο και χρονοβόρο να δουν τι δραστηριότητες γίνονται στην περιοχή, πόσο κοστίζουν και πως να τις κλείσουν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που πήραν κάποιον τηλέφωνο για πληροφορίες για να τους πούνε ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν εκείνη τη στιγμή και να πάρουν ξανά το βράδυ. Αυτή η εμπειρία σε συνδυασμό με τη δυσκολία να βρουν ξαπλώστρα σε πολλές παραλίες τους έκανε να σκεφτούν ότι πρέπει να υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος και έτσι γεννήθηκε το ‘φιλαράκι σου για την παραλία’ – Beach Buddy.

Μπαίνοντας στο www.beachbuddyapp.com μπορείς εύκολα να βρεις τι παραλίες και δραστηριότητες υπάρχουν κοντά σου, να συγκρίνεις τιμές και να κάνεις κράτηση με μερικά κλικ από το κινητό ή τον υπολογιστή σου. Μπορείς να ψάξεις για δραστηριότητες κατάλληλες για τα παιδιά σου ή για όλη την παρέα . Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να οργανώσεις τις διακοπές σου και να ζήσεις μοναδικές στιγμές γνωρίζοντας ότι όλα είναι κρατημένα, αλλά ταυτοχρόνως ότι μπορείς να ακυρώσεις μέχρι 24 ώρες πριν (στις περισσότερες περιπτώσεις) με πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Αποστολή του Beach Buddy είναι να διασφαλίσει ότι θα έχεις την πιο χαλαρή, χωρίς άγχος και ευχάριστη εμπειρία φέτος το καλοκαίρι. Εάν αυτό είναι που ψάχνεις και εσύ, κατέβασε το beachbuddyapp.com τώρα.