Γόνιμες ημέρες: Ποια apps να κατεβάσεις για να τις βρίσκεις αμέσως

Γόνιμες ημέρες: Ποια apps να κατεβάσεις για να τις βρίσκεις αμέσως

Τα applications που θα σε βοηθήσουν να γνωρίζεις τα πάντα γύρω από τον κύκλο σου.

Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας σήμερα και βρήκαμε αυτήν την αφορμή για μερικά downloads. Πόσες φορές έχεις πιάσει τον εαυτό σου να μπαίνει στη διαδικασία να μετρά τις ημέρες της περιόδου προσπαθώντας να βρει τις γόνιμες ή πότε θα αδιαθετήσει μέσα στους επόμενους μήνες. Ας αφήσουμε το χαρτί και το μολύβι στην άκρη και ας δούμε ποια apps μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου για να βρίσκεις ό,τι ακριβώς θες όποτε το θες.

Period Tracker Lite

Από το όνομα και μόνο καταλαβαίνεις πως οι υπολογισμοί σε αυτό το app γίνονται άμεσα. Διαθέτει αρκετές λειτουργίες, πέραν του ημερολογίου περιόδου και πρέπει να τις ανακαλύψεις. Αρκετά απλή και διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές.

Clue

Μία ακόμα ενδιαφέρουσα εφαρμογή που μπορείς να έχεις στο κινητό σου από σήμερα. Καταγράφεις τα απαραίτητα δεδομένα και στοιχεία ώστε να μπορεί να δώσει και συμβουλές αναφορικά με το πώς να μείνεις ή να μη μείνεις έγκυος. Και εννοούμε την αναφορά σε γόνιμες ημέρες και μη. Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και ερωτήσεις.

Dot

Η εφαρμογή αυτή είναι μία από τις καλύτερες αν θες να ελέγξεις τον κύκλο σου. Απλά αναφέρεις αν θες να μείνεις έγκυος ή απλά να παρακολουθείς τον «κύκλο» σου και μετά η εφαρμογή αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.