Το νέο Covid Free app που αξίζει να κατεβάσεις στο κινητό σου

Το νέο Covid Free app που αξίζει να κατεβάσεις στο κινητό σου

Πλέον έχεις τη δυνατότητα να αποθηκεύεις εύκολα το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης στο κινητό και το tablet σου.

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης μας είναι πλέον απαραίτητο για να εισέλθουμε σε χώρους εστίασης, στα κομμωτήρια και στα αγαπημένα μας εμπορικά καταστήματα. Το τυπωμένο έγγραφο δεν είναι σε καμία περίπτωση η καλύτερη λύση γι'αυτό οι περισσότερες από εμάς το έχουν στο κινητό τους σε μορφή screen shot.

Το covid free app που θα σου «λύσει» τα χέρια

efarmogicovid copy

Τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τα πιστοποιητικά και τις βεβαιώσεις COVID (εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου) σε εφαρμογή wallet του κινητού ή του tablet σου έχεις πλέον μέσω του Covid Free Gr Wallet. Πρόκειται για την ίδια ακριβώς μέθοδο αποθήκευσης εγγράφων, όπως boarding pass, χρεωστικής κάρτας και εισιτήρια θεαμάτων. η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του covidfree.gov καθώς και μέσω του App Store της Apple και του Google Play Store.

Όλη η αλήθεια για τον αλγόριθμο του ΤikTok

Πώς θα αποθηκεύσεις το πιστοποιητικό σου

Η χρήση του app είναι ιδιαίτερα απλή: για να αποθηκευτεί το έγγραφο στο wallet είτε σκανάρεις το QR code στην εφαρμογή, είτε το μεταφορτώσεις ως αρχείο pdf. Αμέσως μετά εμφανίζεται η επιλογή «Αποθήκευση στο wallet». Η αποθήκευση είναι δυνατή τόσο για το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό COVID-19 όσο και για την εθνική Βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή διαγνωστικού ελέγχου, για όσα άτομα επιθυμείς, κάτι εξαιρετικά χρήσιμο για όλη την οικογένεια.

Αποφεύγεις τα μετρητά; Κάνε το κινητό σου να λειτουργεί ως χρεωστική κάρτα με ένα κλικ



Πηγή κεντρικής: unsplash.com