Δε θυμάσαι τίποτα; 5 mobile apps ιδανικά για «ξεχασιάρες»

Νατάσσα Σχοινά
Δε θυμάσαι τίποτα; 5 mobile apps ιδανικά για «ξεχασιάρες»

Αυτές οι εφαρμογές είναι πολύ cool και θα θυμούνται τα πάντα για εσένα.

Το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρυμμένο. Η δουλειά από τη μία, οι υποχρεώσεις του σπιτιού από την άλλη, προσωπικά προβλήματα που εμφανίζονται ανά διαστήματα… Η σκέψη σου έχει γίνει χίλια κομμάτια και είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να μη θυμάσαι εύκολα τι έχεις να κάνεις. Εδώ, μερικές φορές φοράς τα γυαλιά σου και τα ψάχνεις -#εγώ-.

Επειδή, όμως, δε γίνεται να χάνεις το πρόγραμμά σου ούτε και να αγχώνεσαι, μπορείς κάλλιστα να ακολουθήσεις την πρακτική και την τεχνολογικά προηγμένη οδό του να βάζει υπενθυμίσεις μέσω των αναρίθμητων εφαρμογών που υπάρχουν διαθέσιμες στο κινητό.



  1. TickTick

Με το TickTick μπορείς να ορίσεις συγκεκριμένη ώρα για την υπενθύμισή σου, αλλά μπορείς, παράλληλα, να διευκρινίσεις και την προτεραιότητα που έχει, όπως επίσης και το κατά πόσο πρέπει να επαναληφθεί. Μπορείς να πατήσεις snooze και να μεταφερθεί η υπενθύμιση για μερικά λεπτά ή να την καταργήσεις τελείως.

  1. Remember The Milk

Με ένα πολύ έξυπνο όνομα έρχεται το εν λόγω app στη ζωή σου. Το «Θυμήσου το γάλα» σού δίνει τη δυνατότητα να λάβεις υπενθυμίσεις όχι μόνο καθαρά μέσω notifications εκεί, αλλά και μέσω μηνυμάτων σε άλλες πλατφόρμες, όπως το Twitter.

Το απόλυτο εργαλείο για να εκτοξεύσεις τα social media της επιχείρησής σου

  1. Todoist

Μία εφαρμογή με αρκετά επαγγελματικό στυλ, το Todoist σού δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις υπενθυμίσεις, να θέσεις στόχους μέχρι και να καταγράψεις τις συνήθειές σου και τα πρότζεκτ σου.

  1. OneNote

Η οργάνωση των σημειώσεων στο γραφείο γίνεται πιο εύκολη από ποτέ με το OneNote. Πρόκειται για ένα πολύ διάσημο app στον επαγγελματικό χώρο, γιατί έχει όλες τις προδιαγραφές να κάνει πλήρη οργάνωση όλων των υποχρεώσεων που έχεις μέσα στη μέρα και να τα ξεχωρίζεις ακόμα και χρώματα.

  1. Last Time

Θυμάσαι όλες εκείνες τις φορές που αναρωτιέσαι αν έκανες ή δεν έκανες κάτι; Το Last Time είναι εκεί για να σε βοηθήσει να καταγράφεις τα πάντα και να μην ψάχνεις πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες στον γιατρό.

alert mobile apps3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 λόγοι για να σταματήσεις να παίρνεις το κινητό σου στο μπάνιο

Πόσες ώρες πρέπει τελικά να ξοδεύουμε στα social media ημερησίως;

Πριν στείλεις το επόμενο email, μάθε τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις