Facebook από...την αρχή! Πώς θα σβήσεις όλα τα post χωρίς να σβήσεις το προφίλ σου

Facebook από...την αρχή! Πώς θα σβήσεις όλα τα post χωρίς να σβήσεις το προφίλ σου

Μπορείς εύκολα να κάνεις restart στην αγαπημένη σου πλατφόρμα χωρίς να φτιάξεις νέο λογαριασμό.

Tο Facebook είναι αναμφίβολα μια από τις παλαιότερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα scroll, το πιθανότερο είναι όλες να βρούμε στο προφίλ μας κάποιες παλιές αναρτήσεις που μας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

Εάν βρίσκεσαι σε αναζήτηση νέας θέσης εργασίας είναι σημαντικό να βεβαιωθείς πως δεν υπάρχει στο λογαριασμό σου περιεχόμενο που θα μπορούσε να σε βλάψει. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς εύκολα να διαγράψεις όλες τις αναρτήσεις σου στο Facebook χωρίς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου. Υπέροχο έτσι;;

social5

4 τρόποι για να αποτοξινωθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πώς θα σβήσεις όλα τα post σου στο Facebook χωρίς να σβήσεις το προφίλ σου

via GIPHY

Εάν χρησιμοποιείς επιτραπέζιο υπολογιστή (desktop), άνοιξε πρώτα τη σελίδα του προφίλ σου στο Facebook και κάνε κλικ στο κουμπί με τις τρεις κουκκίδες στη δεξιά πλευρά για να ανοίξεις τις επιλογές του μενού. Από εκεί, κάνε κλικ στο Αρχείο καταγραφής δραστηριότητας.

Στην επόμενη σελίδα, κάνε κλικ στις αναρτήσεις σου στην αριστερή πλευρά. Μπορείς να καθορίσεις ποιους τύπους αναρτήσεων θέλεις να βλέπεις, όπως φωτογραφίες, βίντεο ή αναρτήσεις από άλλες εφαρμογές.

Επίλεξε Όλα–>Κάδος απορριμμάτων για να διαγράψεις όλες τις αναρτήσεις σου. Σημείωσε ότι μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κύλιση προς τα κάτω μερικές φορές για να φορτωθούν όλες οι αναρτήσεις σου, εάν έχεις μεγάλο ιστορικό χρήσης στο Facebook.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις Δραστηριότητα στην οποία έχεις επισημανθεί και στη συνέχεια να κάνεις κλικ στην επιλογή Όλα–>Κατάργηση ετικετών για να αφαιρέσεις τυχόν ενοχλητικές αναρτήσεις στις οποίες σε έχουν ταγκάρει οι φίλοι ή η οικογένειά σου.

Πώς θα το κάνεις από το κινητό σου

Η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Πρώτα, περιηγήσου στο προφίλ σου και πάτησε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στα αριστερά. Από εκεί, επίλεξε Καταγραφή δραστηριότητας από τις Ρυθμίσεις προφίλ.

Στην επόμενη σελίδα, επίλεξε είτε Διαχείριση των αναρτήσεών σου είτε Διαχείριση ετικετών για να αφαιρέσεις πράγματα που έχεις δημοσιεύσει ή να αφαιρέσεις αναρτήσεις στις οποίες σε έχουν επισημάνει άλλοι χρήστες. Πάτησε το Όλα και το εικονίδιο Κάδος για να διαγράψεις όλες τις αναρτήσεις ή τις ετικέτες.

Το προφίλ σου είναι πλέον καινούργιο!!

Πηγή κεντρικής: pexels.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: