Η εφαρμογή στο κινητό που λέει την πιο μεγάλη αλήθεια για τη ζωή σου

Η εφαρμογή στο κινητό που λέει την πιο μεγάλη αλήθεια για τη ζωή σου

Εσύ ακόμη να την κατεβάσεις στη συσκευή σου;

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας και η αλήθεια είναι πως ένα τεράστιο ποσοστό των καθημερινών μας tasks γίνεται από το κινητό μας τηλέφωνο. Μερικά κλικ πλέον αρκούν για να ακούσεις μουσική, να βάλεις gps, να συνομιλήσεις με φίλους ή να στείλεις αρχεία στην άλλη άκρη του πλανήτη.

Η εφαρμογή που λέει την πιο μεγάλη αλήθεια

Η εφαρμογή Νοtes (σημειώσεις) έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και απαριθμεί ολοένα και περισσότερους χρήστες παγκοσμίως. Oι TikTokers την έχουν λατρέψει και όχι άδικα αφού σίγουρα κι εσένα σου έχει συμβεί να ξεχάσεις τα γενέθλια της κολλητής σου ή να μπερδέψεις την ώρα κάποιου επαγγελματικού ραντεβού. Με την εφαρμογή Notes δεν θα αφήσεις ξανά τίποτα στην τύχη.

Το Notes είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή στο iPhone που λειτουργεί όπως το σημειωματάριο. Εκεί μπορείς να φτιάχνεις τις λίστες για ψώνια, να κρατάς σημειώσεις και σκέψεις και να τα έχεις όλα οργανωμένα χωρίς να κουβαλάς μαζί σου ένα μεγάλο τετράδιο που θα βαραίνει την τσάντα σου.

list1

Άνοιξε την εφαρμογή, πάτησε το κουμπί «Σύνταξη» που βρίσκεται στην οθόνη κάτω δεξιά και ξεκίνα τη σημείωσή σου. Η πρώτη σειρά αφορά τον τίτλο του θέματός σου, ενώ ακριβώς από κάτω μπορείς να σημειώσεις όλα όσα θέλεις. Και όχι μόνο! Μπορείς να κάνεις bold, να υπογραμμίσεις ή να βάλεις bullets στις σημειώσεις σου. Αν θέλεις να αλλάξεις μορφοποίηση σε μια λέξη, πατάς δυο φορές πάνω της και επιλέγεις αυτό που θέλεις να κάνεις. Αν θέλεις να μορφοποιήσεις μια φράση σέρνεις τις κίτρινες κουκκίδες σε κάθε πλευρά για να επισημάνεις τη φράση που θέλεις να επεξεργαστείς.

Όσο για την αποθήκευση; Μην αγχώνεσαι καθόλου, καθώς το Notes App αποθηκεύει ό,τι γράφεις αυτόματα.

Πώς θα φτιάξεις λίστα

Μπορείς αν θέλεις να φτιάξεις λίστα για το supermarket ή λίστα με τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου. Τόσο απλό!

list

-Πάτησε το κουμπί «Λίστα Ελέγχου» (το εικονίδιο που βρίσκεται δίπλα στο Aa)

- Γράψε ό,τι θέλεις δίπλα στην πρώτη κουκκίδα που δημιουργήθηκε

- Πάτησε return στο πληκτρολόγιο οθόνης για να μεταβείς στην επόμενη γραμμή και να εισαγάγεις περισσότερα στοιχεία

- Όποτε ολοκληρώνεις μια υποχρέωση, πάτησε πάνω στην κουκκίδα και θα εμφανιστεί ένα τικ.

Πώς θα δημιουργήσεις φακέλους

Αν έχουν συσσωρευτεί πολλές σημειώσεις στα Notes σου, η λύση είναι μία: φάκελοι.

Πάτησε το εικονίδιο με τις τρεις τελείες πάνω δεξιά στην οθόνη, επίλεξε «μετακίνηση σημείωσης», «νέος φάκελος» και δημιούργησε νέο φάκελο. Γράψε το όνομα του φακέλου και πάτησε «αποθήκευση». Η σημείωσή σου τώρα βρίσκεται μέσα στον νέο φάκελο που δημιούργησες.

Γιατί βλέπεις τους φίλους σου με συγκεκριμένη σειρά στα stories του Instagram;

Πηγή κεντρικής: pexels.com