Πώς θα στείλεις ένα Instagram post σε προσωπικό μήνυμα χωρίς να φανεί

Πώς θα στείλεις ένα Instagram post σε προσωπικό μήνυμα χωρίς να φανεί

Η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή από αυτό που νομίζεις.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το κινητό μας τηλέφωνο αποτελεί προέκταση του χεριού μας αφού το χρησιμοποιούμε καθημερινά για αρκετές ώρες. Το Instagram είναι αναμφίβολα μια από τις πιο γνωστές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια και μετρά καθημερινά εκατομμύρια νέους χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τα άτομα που ακολουθούμε δημοσιεύουν συχνά ενδιαφέροντα posts τα οποία μερικές φορές μοιραζόμαστε με τους φίλους μας σε προσωπικό μήνυμα. Αυτό ωστόσο που δεν γνωρίζουμε με σιγουριά είναι εάν το Instagram ειδοποιεί το άλλο άτομο όταν στέλνεις τη δημοσίευσή του σε DM.

Όλα τα μυστικά για να γίνεις η βασίλισσα του TikTok

Πώς θα στείλεις ένα Instagram post σε προσωπικό μήνυμα χωρίς να το μάθει ο χρήστης

Σύμφωνα πάντα με το TechZillo, το Instagram δεν ειδοποιεί τους χρήστες όταν η ανάρτησή τους έχει σταλεί ως DM σε κάποιο άτομο. Όλα δείχνουν πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σύντομα, γιατί όπως επισημαίνει η εταιρία το να επιτρέπεται στους χρήστες να βλέπουν ποιος έστειλε τις αναρτήσεις τους θα μπορούσε να θεωρηθεί παραβίαση του απορρήτου του αποστολέα.

Μπορείς πάντα να κάνεις ιδιωτικό τον λογαριασμό σου για να αποτρέψεις την αποστολή των αναρτήσεών σου σε αγνώστους. Με αυτή την αλλαγή οι χρήστες που δεν σε ακολουθούν δεν θα μπορούν να δουν το περιεχόμενό σου ακόμα κι αν τους έχει σταλεί μέσω DM από κάποιον που σε ακολουθεί.

Οι χρήστες του Instagram με επαγγελματικό λογαριασμό μπορούν επίσης να δουν πόσες φορές έχει κοινοποιηθεί μια ανάρτηση μέσω αναλυτικών στοιχείων, αλλά τα στατιστικά δεν αποκαλύπτουν ποιοι λογαριασμοί μοιράζονται το περιεχόμενό σου.

Η μόνη περίπτωση που ειδοποιείται κάποιος για το screenshot

Μέσα από το Vanish Mode που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2020 στο Ιnstagram, μπορείς να στείλεις μηνύματα και φωτογραφίες και μετά από λίγο να εξαφανιστούν. Όσοι χρήστες το χρησιμοποιούν, θα ενημερωθούν για το screenshot που ίσως χρειαστεί να κάνεις. Τα καλά νέα είναι ότι ακόμα δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν έχεις κάνει screenshot κάποιο post στο Instagram.

Πηγή κεντρικής: pexels.com