Το app που θα σου πει αν θα κάνεις αφέλειες ή αν πρέπει να χωρίσεις

Το app που θα σου πει αν θα κάνεις αφέλειες ή αν πρέπει να χωρίσεις

Κι όμως μια νέα εφαρμογή μπορεί να προβλέψει μερικές από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρεις.

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί αν έχεις γνωρίσει την αδελφή ψυχή σου ή αν είσαι εσύ η απόλυτη κυρίαρχος των αποφάσεών σου; Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα των ερωτημάτων που σε απασχολούν, υπάρχει μια εφαρμογή που υπόσχεται να σου λύσει όλες τις απορίες.

H εφαρμογή που θα σου λύσει κάθε απορία

Ναι, καλά διάβασες. Η εφαρμογή αστρολογίας Co-Star κυκλοφόρησε μια νέα λειτουργία AI (τεχνητής νοημοσύνης) εντός της εφαρμογής που σου επιτρέπει να κάνεις εξατομικευμένες ερωτήσεις και να λαμβάνεις απαντήσεις με βάση τον γενέθλιο χάρτη σου. Η υπηρεσία παρέχεται με χρέωση οπότε καλό θα ήταν να κάνεις με σύνεση τις ερωτήσεις σου όσο χρησιμοποιείς την εφαρμογή.

Τι συνέβη τελικά με το Instagram; Η μαζική αναστολή λογαριασμών και η απάντηση της εταιρίας

Η νέα λειτουργία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εφαρμογή στις 4 Μαΐου, σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις επιτέλους την ερώτηση που σε απασχολούσε όσο τίποτε άλλο και να λάβεις απαντήσεις με βάση με τον αστρολογικό σου χάρτη.

https://www.instagram.com/p/Cr1hSkaOTBT

Σύμφωνα με το Co-Star, οι απαντήσεις δημιουργούνται προσεκτικά με βάση τον «γενέθλιο χάρτη σου, τις κινήσεις των πλανητών στον ουρανό σε πραγματικό χρόνο και το σύστημα αστρολογίας 4.000 ετών». Ουσιαστικά, κάθε απάντηση δημιουργείται από μια βάση δεδομένων αστρολογικών ερμηνειών και στη συνέχεια κατασκευάζεται σε μια εξατομικευμένη απάντηση.

Με λίγα λόγια μπορείς να κάνεις εξειδικευμένες, βαθιές ή υπαρξιακές αναζητήσεις επειδή σύμφωνα με τον ιστότοπο, το εργαλείο λειτουργεί με τεχνητή νοημοσύνη και είναι ικανό να απαντά σε κάθε είδους ερώτησης όπως:

«Θα ερωτευτώ ποτέ;»
«Γιατί σαμποτάρω τον εαυτό μου;»
«Πρέπει να παρατήσω τη δουλειά μου και να μετακομίσω σε άλλη χώρα;»
«Πώς μπορώ να γνωρίσω νέα άτομα;»
«Τι πρέπει να κάνω αν δεν αγαπώ πια τον σύντροφό μου;»

Η λειτουργία είναι τόσο απλή στη χρήση και σου επιτρέπει να λάβεις απαντήσεις σε ελάχιστο χρόνο. Δυστυχώς μπορείς να λάβεις μόνο τρεις δωρεάν απαντήσεις προτού χρειαστεί να πληρώσεις την extra παροχή της εφαρμογής.

Πηγή κεντρικής: pexels.com