Let's get physical part 3: Επίσκεψη στο γυμναστήριο!

Νικολέττα Ράλλη
Let's get physical part 3: Επίσκεψη στο γυμναστήριο!

Κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσω γράφοντας αγαπημένο μου ημερολόγιο, εφόσον μοιραζόμαστε τα πάντα μέσα από αυτό blog! Εύχομαι να είσαστε όλες πολύ καλά και να είστε πιστές στο καθιερωμένο μας ραντεβού για ευεξία και αναζωογόνηση μέσα από την άσκηση.


Αφού πήγα την περασμένη εβδομάδα για τα απαραίτητα ψώνια (δες εδώ) για να ξεκινήσω μια νέα αθλητική δραστηριότητα, πέρασα λίγα λεπτά στο ίντερνετ για να μάθω περισσότερα για το τι είναι τελικά το Les Mills. Έμαθα λοιπόν το εξής: Η Les Mills είναι μια εταιρεία με αντικείμενο το fitness που έχει δημιουργήσει ομαδικά προγράμματα εκγύμνασης με στόχο να προάγει το ομαδικό πνεύμα και να δώσει την ευκαιρία σε όσους ασκούνται να παραμερίσουν για λίγο ότι συμβαίνει στην ζωή τους και να ξεχαστούν. Τα έντεκα προγράμματα εκγύμνασης που υπάρχουν και ανανεώνονται συνεχώς έχουν αλλάξει ήδη την ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε 14.000 γυμναστήρια και 80 χώρες!


Επίσης βρήκα και το παρακάτω βίντεο στο youtube το οποιο αφήνει την εικόνα να μιλήσει από μονη της. Enjoy it!!

{youtube}pKw8eGq1Mkw{/youtube}

Επίσκεψη στο γυμναστήριο
Ήρθε λοιπόν η μέρα να φορέσω τα Reebok αθλητικά μου, να πάρω το κουπόνι για τα τρία δωρεάν μαθήματα Les Mills, που μου έδωσαν στα INTERSPORT και να επισκεφτώ το γυμναστήριο. Βεβαίως εκτός από το κουπόνι, μπορείς να κάνεις και online εγγραφή στο http://reewardsgreece.reebok.com/, απλά εύκολα και γρήγορα με τα παρακάτω βήματα:

Διαλέγεις από την υπάρχουσα λίστα το γυμναστήριο που σε εξυπηρετεί καθώς και το μάθημα που προτιμάς, και αφού το παρακολουθήσεις ο instructor επιβεβαιώνει ηλεκτρονικά την παρουσία σου σε αυτό. Με αυτήν τη διαδικασία τόσο εσύ όσο και ο instructor του Fitness συλλέγετε από 1 σταγόνα. Επαναλαμβάνεται αυτή η διαδικασία άλλες 2 φορές και λαμβάνεις αυτόματα στο email σου τη δωρο-επιταγή των 10€ για την INTERSPORT!

Η δική μου επιλογή ήταν φυσικά το γυμναστήριο Yava, στην Κατεχάκη με Κηφισίας, για πολλούς λόγους. Πρώτον γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου, δεύτερον γιατί περνάω καθημερινά απέξω και ήθελα να δω πως είναι και μέσα αυτό το υπερπαραγωγή γυμναστήριο, και τρίτον γιατί έχει όλα τα προγράμματα Les Mills, όπως και τα υπόλοιπα Yava της αλυσίδας.

1

Here I am!

Μπαίνοντας ενθουσιασμένη στην υποδοχή του γυμναστηρίου έκανα εγώ από εσάς για εσάς, την παρακάτω ερώτηση: Συγγνώμη να σας ρωτήσω κάτι; Αν εγώ πηγαίνω κάθε μέρα στα INTERSPORT και αγοράζω κάτι από την συλλογή της Reebok ανεξαρτήτως αξίας, θα παίρνω κάθε μέρα αυτό το κουπόνι για τα τρία δωρεάν μαθήματα Les Mills; Και η απάντηση ήταν η εξής: Βεβαίως, αρκεί οι αγορές σας να γίνουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου.


Επίσης με καθοδήγησαν πλήρως για τη διαδικασία των κουπονιών, η οποία και είναι πολύ απλή και μοιάζει με την ηλεκτρονική εγγραφή – όταν ολοκληρωθεί το μάθημα που έχεις επιλέξει, δίνεις το κουπόνι σου στον instructor για να σφραγιστεί μια φορά (και σου μένουν άλλες δυο). Τόσο απλά!

2

Θέλω να το ακούω!!!

Φύγαμε για τα αποδυτήρια!

3

Η απαραίτητη selfie σε έναν από τους ωραιότερους χώρους αποδυτηρίων που έχω δει ποτε!

Ready not Steady

Ήρθε η ώρα να σας χαιρετήσω για σήμερα γιατί το μάθημα ξεκινάει σε δέκα λεπτά. Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να βγάλω εις πέρας όλες τις ασκήσεις, αλλά θα το προσπαθήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η όλη προπόνηση γίνεται υπό τους ήχους πολύ δυνατής μουσικής τύπου Blade. Δεν έχω καλύτερο!!! Και με το κουπόνι ανά χείρας!

4

Kiss kiss
To be continued...

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook.

Με ακολουθείτε στο twitter.

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram.