6 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο 2015, γιατί μπορείς!

Νικολέττα Ράλλη
6 πράγματα που πρέπει να κάνεις μέσα στο 2015, γιατί μπορείς!

Συμπληρώστε ελεύθερα …

Καλή χρονιά να έχουμε!!! Στο πνεύμα των ημερών, 5 κιλά παχύτερες και με τις γιορτές καλά ακόμα να κρατούν δεν θα ασχοληθούμε με το πώς θα φτιάξουμε κρεατόπιτα από τα απομεινάρια του μοσχαριού κατσαρόλας, αλλά με εκείνα τα πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε μέσα στο 2015. Γιατί όπως είναι και το quote αυτού του blog, η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι βαρετή! Πάρτε χαρτί και στυλό λοιπόν και ανάμεσα στις πληρωμές της ΔΕΗ και στις λοιπές υποχρεώσεις αρχίστε να γράφετε αυτά που "χρωστάτε" στον εαυτό σας!

1)Να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου

Αυτό που ευχόμασταν δεξιά και αριστερά στις γιορτές "υγεία πάνω απ'ολα", έχετε καταλάβει πόσο εξαρτάται και από εμάς; Kαι εσείς τι ακριβώς κάνετε για αυτό; Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας. Υπάρχουν τόσο ενδιαφέροντα σπορ εκεί έξω, που αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην σειρά αθλητικών εκπομπών που παρουσιάζω μέσα από το MTV και να αποφασίσετε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει. Μην ξεχνάτε επίσης ότι πλησιάζει η εποχή του μπικίνι.
Κόψτε το τσιγάρο. Το λέω και σε εσάς που καπνίζετε σαν φουγάρο, αλλά και σε εσάς που κάνετε ένα που και που με τον καφέ. Είναι ένας απλός εθισμός, μια παροδική ευχαρίστηση και με το συμπάθιο κορίτσια μου, βρείτε κάτι άλλο να βάλετε στο στόμα σας, που ίσως να σας αρέσει και περισσότερο π.χ. πουτίγκα.
Πηγαιντε στον γιατρό σας. Μην αμελείτε το ετήσιο τσεκ απ. Εξετάσεις αίματος, παθολόγο και φυσικά ότι αφορά τα γυναικολογικά σας. Η πρόληψη είναι το παν.

health

Hot Yoga for me

2)Nα αγαπήσεις τον εαυτό σου

Τον αγαπάτε το εαυτό σας; Κάνετε όλα τα παραπάνω για εσάς; Σας προσέχετε; Εκτιμάτε την προσωπικότητα σας και όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι και σήμερα στην ζωή σας; Διεκδικείτε αυτά που θέλετε και όχι μόνο αυτά που χρειάζεστε; Επίσης για πόσους ακόμα μήνες ή και χρόνια θα κυνηγάτε αυτό τον άντρα που δεν σας θέλει και σας κρατάει τόσο μα τόσο πίσω; Wake up!!!

love you

3)Να αγαπήσεις κάποιον άλλο

Σαφώς και δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από την αγάπη. Την αγάπη που παίρνουμε αλλά ακόμη περισσότερο εκείνη που δίνουμε. Στην φύση, στα ζώα, στην οικογένεια μας, στον άντρα μας, στο νέο μας έρωτα και στο παιδί μας. Μην ξεχνάτε να λέτε ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ, δεν είναι πάντα αυτονόητο. Love is all around us για αυτό τα μάτια ανοιχτά, ακόμη και αν την αγάπη, την ζητάει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Προσοχή: Για ιδανικά αποτελέσματα καλύτερα να σας έχει συμβεί πρώτα το 2.

love other

4)Να πας ένα ταξίδι στο εξωτερικό

Ξέρω πολλά άτομα τα οποία δεν έχουν ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό και κάποια άλλα που δεν έχουν μπει καν σε αεροπλάνο, είτε για οικονομικούς λόγους είτε επειδή απλά δεν είχαν χρόνο. Ήρθε η στιγμή λοιπόν να το πάρεις απόφαση! Να πας για πρώτη φορά στο Παρίσι ή και για δέκατη στο Λονδίνο που τόσο πολύ σου αρέσει. Οι φίλοι σου που θα έχουν και αυτοί ανάγκη κάτι τέτοιο πολλοί και οι προσφορές στα σχετικά site περισσότερες. Καλό ταξίδι!

trip

"Τσα!"

5)Να αποκτήσεις μια επιδεξιότητα

Τι είναι αυτό που ήθελες πάντα να κάνεις, αλλά τελικά δεν το έκανες ποτέ; Θυμάσαι εκείνη την εποχή που είχες αγοράσει του τόμους Ισπανικά άνευ διδασκάλου και δεν τους άνοιξες ποτέ; Μήπως ήρθε η ώρα; Και μήπως και το ταξίδι σου να είναι στην Βαρκελώνη για practise;
Ποιος σου είπε ότι στα 30 δεν μπορείς να μάθεις πιάνο ή μπαλέτο και να βάλεις πουεντ;
Είναι δυνατόν να μην έχεις πάρει το δίπλωμα οδήγησης; Αυτό και αν είναι χρηστικό!

dexiotexnia 2

Ινδικός χορός

6)Να ζητήσεις αύξηση

Τόλμα το! Τι και αν δουλεύεις μόνο ένα χρόνο σε αυτή την επιχείρηση, τι και αν κάποιοι εργοδότες έχουν κάνει "καραμελά" το "υπάρχει κρίση" , δεν έχεις απολύτως τίποτα να χάσεις, αλλά μόνο (ίσως) να κερδίσεις. Βεβαίως και σε αυτό το βήμα προχωράς αφού έχεις κάνει τις απαραίτητες ερωτήσεις στον εαυτό σου και επειδή πραγματικά πιστεύεις ότι το αξίζεις. Τώρα αν θέλεις να ρίξεις "άδεια" για να πιάσεις γεμάτα, μην πεις ότι έφταιγα εγώ!

raise

Και άλλα πολλά....

happy new year

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook.

Με ακολουθείτε στο twitter.

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram.