Μια πρόβα νυφικού,για έναν γάμο που δεν έγινε και το πιο νόστιμο σουφλέ σοκολάτας γάλακτος

Νικολέττα Ράλλη
Μια πρόβα νυφικού,για έναν γάμο που δεν έγινε και το πιο νόστιμο σουφλέ σοκολάτας γάλακτος

Γιατί αν δεν παντρεύεσαι φάε 2 σουφλέ…

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε δεν ξέρω εσείς τι κάνατε, αλλά εγώ ντύθηκα νυφούλα με αφορμή το Bridal Expo που διεξάγεται μέχρι και σήμερα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Οι νυφικές προετοιμασίες, δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από εκείνες τις πραγματικές που γίνονται, αυτήν την τόσο μαγική (έχω ακούσει) μέρα για όλες τις γυναίκες.

Το κουδούνι χτύπησε το πρωί της Κυριακής και η πόρτα του σπιτιού της νύφης (αυτή είμαι εγώ) άνοιξε να υποδεχτεί τον Βασίλη Στρατηγό και τα μαγικά του χέρια, καθώς επίσης και την αγαπημένη μου μακιγιέρ, Όλγα Καραγιαννάκη.
Μετά από δυο ώρες καλλωπισμού ( Ο ναι! τόσες χρειάζονται) ήμουνα έτοιμη να φορέσω το Kathy Heyndels νυφικό μου, που ράφτηκε αποκλειστικά για εμένα (δάκρυσα) και μαζι με την κλασική πλέον λακ Elnett να υποδεχτούμε τις νυφούλες όλου του κόσμου, στο περίπτερο μας στην έκθεση. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία, όχι επειδή φόρεσα νυφικό, αλλά επειδή είδα τόσες όμορφες και νέες κοπέλες να ασχολούνται με αγάπη και χαρά για την τόσο αυτή σημαντική τους μέρα. Θα γίνουν πολλοί γάμοι το 2015!!! Η ώρα η καλή, στα δικά μας οι λεύτερες και μην ξεχνάτε ότι για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαι εγώ ;)

γάμος

Με τον hair expert Βασίλη Στρατηγό και την Δήμητρα Πετρίδη της L'Oreal Paris (γιατί μου αξίζει!) που επιμελήθηκε το νυφικό μου κότσο, χρησιμοποιώντας την νούμερο ένα λακ των σταρ, την Elnett!

γάμος 2

Σουφλέ σοκολάτας γάλακτος
Καλοί οι γάμοι ακόμα και οι εικονικοί, αλλά τώρα που κάνει κρύο και είναι και καιρός για σπίτι, σας έχω την απόλυτη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας γάλακτος για δυο!

Θα χρειαστείτε:
200 γρ. σοκολάτα γάλακτος Lacta
Μισή κούπα μαύρη ζάχαρη
125 γρ. βούτυρο
1 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά
1 βανίλια (προαιρετικά)

2 φόρμες για σουφλέ μεσαίου μεγέθους (να το ευχαριστηθείτε)

κρέμα γάλακτος

Παρασκευή:
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά και στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο και την σοκολάτα και στην συνέχεια τα ρίχνουμε, ανακατεύοντας στο μείγμα ζάχαρης/αυγών. Αφού γίνουν ένα ενιαίο μείγμα, προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι μας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σαν χυλός. Ρίχνουμε το υλικό στις φόρμες μας (πρέπει να γεμίσει λίγο πιο πάνω από την μέση) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 18 λεπτά.

Σερβίρεται με κρέμα γάλακτος!!!

Καλή σας απόλαυση!!!

σουφλέ 2

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram