Η Νικολέττα και οι Απόκριες... (Μέρος Β’)

Νικολέττα Ράλλη
Η Νικολέττα και οι Απόκριες... (Μέρος Β’)

«Το πάρτι»

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους!!! Εύχομαι να είχατε ένα πανέμορφο Σαββατοκύριακο και ήδη να πήγατε στα πρώτα μασκέ πάρτι για φέτος. Εμείς, το δικό μας πάρτι το έχουμε ξεκινήσει από την περασμένη εβδομάδα (δες εδώ) και αφού το γλεντήσαμε για τα καλά, ήρθε η ώρα να το συνεχίσουμε!!! Have fun!!!


Γυμνάσιο- Λύκειο
(Ακούς αυτό το τραγούδι)


Σταθερή αξία παραμένουν τα αποκριάτικα πάρτι στο προαύλιο του σχολείου, τα πάρτι στο Πνευματικό κέντρο, οι χοροί σε κάποιο club και φυσικά τα καλέσματα στα σπίτια φίλων, που από τις 22:00 στην Α ́ Γυμνασίου, φτάνουν να τελειώνουν στη 01:00 στην Γ ́ Λυκείου, ενώ έχει καταργηθεί και η πρόσκληση. Αντιστρόφως ανάλογα με την ώρα αναχώρησης που αυξάνεται, "πάει ̈ η ποσότητα του υφάσματος της στολής. Από καλόγρια στην Α' Γυμνασίου, καταλήγεις σε σέξι καλόγρια στην Γ Λυκείου, από γιατρός, σε σέξι νοσοκόμα και πάει λέγοντας. Εδώ τα πράγματα για τους περισσότερους δεν είναι τόσο αθώα. Για τα κορίτσια είναι μια καλή αφορμή να βαφτούν, να βάλουν ψεύτικο νύχι, βλεφαρίδα, και όλα αυτά για τον Θανασάκη που ήρθε και αυτός στο ίδιο σχολείο.

Στο σημείο αυτό να προσθέσω, ότι θεωρούσα πάντα πιο ενδιαφέρον τον πραγματικό "καρνάβαλο". Αυτόν που τσαλακωνόταν, έβαζε άσχημα δόντια και τρίχες στην μύτη ή ντυνόταν πιστοντουζιέρα όπως ο Ρέμος στους ΑΜΑΝ (δες το σχετικό βίντεο εδώ)


Επάγγελμα φοιτήτρια
(Ακούς αυτό το τραγούδι)


Γουστάρεις όσο ποτέ τα καρναβαλικά τραγούδια, τα χορεύεις σαν να μην υπάρχει αύριο, φοράς ότι βρεις στο σπίτι σου και απλά βγαίνεις έξω. Για τους "πιστούς" υπάρχουν πάντα τα οργανωμένα καρναβάλια, όπου μαζί με την παρέα σου, μπαίνεις σε γκρουπ με παράξενα, αλλά έξυπνα ονόματα, όπως μπροκ(ω)λάκια (στολή μπρόκολο και ψεύτικος πλαστικός ποπός) και παρελαύνεις με περίσσεια χάρη την τελευταία Κυριακή των Αποκριών. Κορυφαίο καρναβάλι με μακρά ιστορία, το καρναβάλι της Πάτρας και αυτό της Ξάνθης. Προσοχή στις καταχρήσεις! Είναι γνωστό τοις πάσι, τι κάνουν τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια στα καλύτερα τα σπίτια.
(Αφού δεν βρήκα φώτο απο τα μπροκ(ώ)λακια δεν βάζω τίποτα :( )


Επιλογος
Στα 24 γίνεσαι βασίλισσα στο καρναβάλι της Πάτρας και εκεί πάνω στο άρμα αναρωτιέσαι: "Που να είναι άραγε η Ελενίτσα και ο Θανασάκης, πώς τους έλεγαν στο επώνυμο;;; Ααααα θα τους βρω στο facebook...
(Προσοχή: Το τραγούδι αυτό, είναι αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους)

queen

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι συμπτωματική..

Όσο το Α' , όσο και το Β' μερος, αυτού του post, είναι αφιερωμένα στον αγαπημένο μου φίλο Νεοκλή, που μας "άφησε" πολύ νωρίς... Θα σε θυμόμαστε για πάντα και αυτές τις καρναβαλίστικες μέρες, λίγο παραπάνω...

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Ιnstagram