Αλλαγές: Eγώ τις τόλμησα! Εσείς;

Νικολέττα Ράλλη
Αλλαγές: Eγώ τις τόλμησα! Εσείς;

Όλοι τις έχουμε ανάγκη και μόνο στο χέρι μας είναι να τις κάνουμε…

Καλό μήνα και καλωσόρισες Άνοιξη!!! Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου, που όλα γύρω μας θα αλλάζουν προς το καλό. Ο ουρανός θα έχει το πιο "ζωντανό' μπλε τις παλέτας του, τα δέντρα και τα λουλούδια θα ανθίσουν, τα πουλάκια θα επιστρέψουν στο μεσημεριανό τους ρεπερτόριο και θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα αντικαταστήσουμε τα "βαριά" ρούχα μας, με κάτι πιο ελαφρύ και δροσερό. Για όλα τα παραπάνω φροντίζει η φύση, αλλά πέρα από αυτές τις όμορφες εικόνες που τόσο μαγικά θα παρουσιαστούν μπροστά μας, εμείς τι αλλαγές έχουμε πραγματικά ανάγκη στην καθημερινότητα μας; Είμαστε ικανοποιημένοι με την δουλειά μας; Είναι τελικά το άτομο που έχουμε δίπλα μας, το κατάλληλο, για το μέλλον που έχουμε φανταστεί; To πρώτο σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο να αλλάξει, στην εποχή που διανύουμε, αλλά μπορεί με κάποιες δικές μας πινελιές να γίνει λίγο παραπάνω δελεαστική η εργασία μας. Όσον αφορά το άλλο μας μισό, από την στιγμή που έχουμε δεύτερες και τρίτες σκέψεις και επειδή τα χρόνια περνάνε σφαίρα, σας εύχομαι στα καλύτερα που θα έρθουν. Τόσο άπλα!

Σήμερα δεν θα αναπτύξουμε τις σοβαρές αλλαγές, που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν όλη μας την ζωή, αλλά εκείνες που αν τις τολμήσουμε, θα δώσουν αυτήν την παραπάνω τσαχπινιά στην ζωή μας, που ούτε φανταζόμασταν ότι χρειαζόμαστε. Θα μιλήσουμε για τρίχες!

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, οφείλει να αλλάξει πολλά λουκ και ενίοτε και χρώμα, στα μαλλιά της. Αυτή η γυναίκα δεν είμαι σίγουρα εγώ, που μέχρι και πριν μια εβδομάδα είχα πάντα κομμωτές, που τους εμπιστευόμουνα τυφλά, διότι όταν θέλω τέσσερα δάχτυλα μήκος, εννοώ τέσσερα και όχι πέντε και σίγουρα όχι δέκα. Πέρα από το κούρεμα, στην ενήλικη ζωή μου, δεν υπήρχε περίπτωση ΠΟΤΕ, να βάψω τα υπέροχα μεταξένια, μαύρα μαλλιά μου και να "χαλάσω" την αγνότητα τους. (Στο λύκειο βέβαια πέρασα την φάση raver, που αν θυμάμαι κάλα, είχα ξεσπάσει αρκετά πάνω τους.) Παρότι δουλεύω δέκα χρόνια σε χώρους που καλό είναι να κάνεις εξωτερικές αλλαγές, τίποτα και κανένας δεν κατάφερε ποτέ να με πείσει. Μέχρι που γνώρισα τον Αντώνη! Ο Αντώνης, είναι ο fashion director στο Mtv, αλλά πολύ γνωστός εκεί έξω και ως hair colourist. Ένα πρωινό στο κανάλι, μεταξύ καφέ και πολύ κουτσομπολιού, όπως αρμόζει σε κάθε καμαρίνι, μου είπε: "Θες να σου "ανοίξω" λίγο τα μαλλιά, για να σε φωτίσουν; Κάνω μια τεχνική που λέγεται touch of the sun και το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό". Χωρίς να το πολυσκεφτώ είπα, ναι. Και κάνε μου ότι θες στο χρώμα και κούρεψε με όσο θες και κυρ Στέφανε θα το κάψουμε απόψε!!! Μαλλί είναι θα μακρύνει. Δεν θα αλλάξω και την μύτη μου, παρότι μου το είχαν ζητήσει και αυτό στο παρελθόν σε πολύ γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

1 αντωνησ 10b4d

Η αλήθεια είναι οτι όταν είδα το κίτρινο αλά Βουγιουκλάκη του ντεκαπάζ, πήγα να πάθω ένα μικρό εγκεφαλικό

μπουκλακια 24cdd

Η επόμενη μέρα και η μπουκλά που χρειάζεται για το αποτέλεσμα του σκίτσου και οχι (προς θέου), για να βγειτε έξω έτσι!

DSC 4116 6ee11

Τώρα μάλιστα!!! Χτένισμα απο Στέλλα, μακιγιάζ απο 'Ολγα, ίσον εγγύηση. Ντύσιμο αγαπημένο, που με κάνει να νιώθω οτι έχω βγει απο ταινία, και έτοιμη για γύρισμα.

Μάζι με τον ερχομό της Άνοιξης λοιπόν, σας εύχομαι να τολμήσετε πράγματα που θα σας αλλάξουν και ανανεώσουν την εμφάνιση, μα πάνω απ' όλα θα σας φτιάξουν την διάθεση! Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά, που κοιτιόμουν στον καθρέφτη και χαιρόμουν μόνη μου. Αισθάνθηκα και δεν ντρέπομαι να το μοιραστώ μαζί σας και αυτό, όπως κάνω για άλλα πολλά κάθε Δευτέρα εδώ στο queen. Σας φιλώ!!!! Xxxxx

final picture 40a7a

"I still don't know what I was waiting for
And my time was running wild"
-Changes, David Bowie-

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram