Επιστροφή στην Φύση

Νικολέττα Ράλλη
Επιστροφή στην Φύση

#IloveGreece

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με αφορμή μια δουλειά που είχα στη Ζαρούχλα, ένα πανέμορφο γραφικό χωριό πιο πάνω από την Ακράτα Αχαίας, σκέφτηκα να το συνδυάσω με μια επίσκεψη στο δικό μου χωριό και άλλες διάφορες δραστηριότητες που μόνο η "εξοχή" μπορεί να σου προσφέρει. Είναι απίστευτο τι ενέργεια και πόση ευεξία μπορείς να αποκτήσεις, πόσο διαφορετικά δένεσαι και γνωρίζεις ανθρώπους, από ότι στην πόλη, αφήνοντας απλά τον εαυτό σου στην αγκαλιά της μητέρας φύσης. Με αφορμή την γιορτή της μητέρας και την μαμά μου χλμ μακριά, τι το καλύτερο λοιπόν από την απόλαυση αυτής της αγκαλιάς.

DSC 4476 2f953

Το πρόγραμμα είχε ως εξής: Roadtrip με μουσικάρες, από Μάνο Χατζιδάκι μέχρι Florence and the Machine, επίσκεψη αρχικά στο ομορφότερο μέρος στον κόσμο που είναι το χωριό μου, ο Πλάτανος, μάζεμα λεμονιών παρέα με τον μπαμπά, τσιμπούσι μέχρι τελικής πτώσεως κάθε μέρα φυσικά (ευτυχώς που πλησιάζει το dettox retreat στην Μύκονο), αλλαγή τοπίου, με την Ζαρούχλα για να παρουσιάσω event για τα 10 χρόνια εταιρείας, και τέλος η κατάβαση του φαραγγιού του Βουραικού, κατά μήκος της γραμμής του Οδοντωτού "Καλάβρυτα-Διακοφτό". Οι ευχάριστες εκπλήξεις ήταν, ότι γνώρισα υπέροχους ανθρώπους μέσα από κάτι επαγγελματικό και αυτό το λες χαρά και τύχη, ότι δεν με θυμάμαι να μην χαμογελάω έστω για ένα λεπτό, ότι πέρασα από ένα μερος στην μεση του πουθενά, που είχα ξαναβρεθεί πριν 17 χρονια, με τους προσκόπους και έβγαλα φωτογραφία, και ότι ενώ είχα σκοπό να πάρω μόνο χυλοπίτες από τα Καλάβρυτα λόγω χώρου, πήρα ροδοζάχαρη, μέλι, μυζήθρα, παπαρδέλες, κριθαράκι και γραβιέρα.

collage 2f2fa

Γράφοντας αυτό το post και τελειώνοντας την πεζοπορία, πριν ακριβώς από περίπου μια ώρα, θα αφήσω τις εικόνες να μιλήσουν και να σας ανοίξουν την όρεξη και κυριολεκτικά και μεταφορικά, για να κάνετε σχέδια για τα Σαββατοκύριακα που ακολουθούν, στην τόσο συναρπαστική χώρα μας. Enjoy it!!!

Look deep Down in Nature, and then you will understand everything better...

collage land 17b21

Two feet, four feet

collage anim 6e591

Food

food c81f8
collage flow c506d

Love is all around us

βκ 7254b

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram