Το πιο νόστιμο cheesecake που θα φάτε ποτέ

Νικολέττα Ράλλη
Το πιο νόστιμο cheesecake που θα φάτε ποτέ

Η ζωή έχει την γεύση που της δίνεις

Και ενώ το καλοκαίρι έχει φτάσει στα μισά του, μετράμε οι περισσότερες από εμάς, τα μπάνια στα δυο μας χέρια, αναρωτιόμαστε πως καταφέραμε να έχουμε αγοράσει ήδη 5 μαγιό και προσπαθούμε να "μαζέψουμε" τις πίκρες που μας έχουν προσφέρει απλόχερα οι οικονομικές εξελίξεις.
Στο σημερινό μου post αποφάσισα να σας γλυκάνω, γιατί όπως λέει και το μότο πολύ γνωστής εταιρείας " Η ζωή έχει την γεύση που της δίνεις". Ένα από τα πιο αγαπημένα μου γλυκά είναι το cheesecake και μετά από δεκάδες πειράματα στην κουζίνα, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ανακάλυψα την πιο λαχταριστή συνταγή και φυσικά, θα την μοιραστώ μαζί σας.
Καλοφάγωτο και μην ξεχνάτε ότι ένα (κομμάτι), ίσον κανένα!

Θα χρειαστείτε:

• 1 σπαστή βάση για γλυκά
• 1 μίξερ χειρός ή έναν αυγοδάρτη και έναν δυνατό άντρα

• Για την βάση:
1 και μισό πακέτο μπισκότα digestive
200 γρ. βούτυρο με γιαούρτι

• Για την κρέμα:
300 γρ. τυρί Philadelphia
250 γρ. τυρί ρικότα
250 ml κρέμα γαλακτος
75 γρ. ζάχαρη άχνη

• Για την επικάλυψη:
1 βάζο μαρμελάδα της επιλογής σας. Εγώ επέλεξα την Bonne Maman, 4 φρούτα, που την έχει και ο Βασιλόπουλος προσφορά αυτές τις μέρες.

Παρασκευή:
Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε στην σπαστή μας βάση. Ρίχνουμε και το λιωμένο βούτυρο και με ένα κουτάλι αλλα και το χέρι μας, φτιάχνουμε την βάση. Τοποθετούμε το σκεύος στο ψυγείο να κρυώσει.
Σε μια λεκανίτσα, χτυπάμε το τυρί philadelphia, την ρικότα, μετά ρίχνουμε και την κρέμα γάλακτος και στο τέλος την ζάχαρη άχνη. Αδειάζουμε την κρέμα μας, πάνω στη παγωμένη βάση. Αφήνουμε το γλυκό μας στο ψυγείο για μία ώρα και ολοκληρώνουμε με την μαρμελάδα της αρεσκείας μας!

cheese2 08e74

ΥΓ: Σύντομα κοντά σας, με καλοκαιρινά θέματα, κοριτσοκαταστάσεις και γκομενικά! Ευχαριστώ:)

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram