H απίστευτη δύναμη της μυρωδιάς!

Νικολέττα Ράλλη
H απίστευτη δύναμη της μυρωδιάς!

H απίστευτη δύναμη της μυρωδιάς!

Είναι απίστευτο το συναίσθημα που μπορεί να σου προκαλέσει μια μυρωδιά. Από αυτή ενός αντρικού αρώματος που θα σε κάνει να αναστατωθείς και να ξεχωρίσεις τον αγαπημένο σου με το που εισέλθει στο μαγαζί που τον περιμένεις, από την όρεξη που μπορούν να σου ανοίξουν οι μυρωδιές από το γειτονικό εστιατόριο, μέχρι άλλες μυρωδιές πιο νεραϊδίσιες, πιο ζαχαρένιες.

Σαν τις τελευταίες, είναι και η μυρωδιά της πούδρας, η “μυρωδιά του Μωρού” όπως αποκαλώ εγώ. Όταν πρόσφατα δοκίμασα το νέο αποσμητικό Dove Talc Soft, με πλημμύρισε ακριβώς αυτή η αίσθηση. Δεν ξέρω αν φταίει η ηλικία, αλλά είμαι σίγουρη ότι κάπως έτσι θα νιώσει κάθε γυναίκα που θα το χρησιμοποιήσει. Ένα αποσμητικό που μου ξύπνησε τρυφερά και αγνά συναισθήματα όπως η αγάπη και η φροντίδα.Ίσως αυτή που θέλω να πάρω ή αυτή που έχω ανάγκη να δώσω. Θα δείξει...

20160802 195357

Προσπαθώντας να ανακαλύψω το μυστικό αυτής της essence, διαπίστωσα ότι η φρέζια και η παιώνια σε συνδυασμό με την απαλότητα της πούδρας και τις ζεστές νότες από σανδαλόξυλο είναι υπεύθυνες για αυτό το εκλεπτυσμένο άρωμα. Αφεθείτε σε μια νέα εμπειρία απαλότητας, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Κρατείστε το στο μπάνιο σας, ακόμα και στην τσάντα σας και μετατρέψτε την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας, σε μια στιγμή φροντίδας και ομορφιάς, (όχι!) μόνο για εσάς..

Extra Tip: Με ¼ ενυδατικής κρέμας Dove, αποδεδειγμένα φροντίζει την επιδερμίδα, την θρέφει και την περιποιείται αφήνοντας την υπέροχα απαλή και διακριτικά αρωματισμένη. Μετά το ντουζάκι σας, εφαρμόστε το αποσμητικό Dove Talc Soft και αντικαταστήστε, ακόμα και το άρωμα σας.

20160802 195228

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram