Μια άλλη εκπομπή, που είχε κοπεί...

Νικολέττα Ράλλη
Μια άλλη εκπομπή, που είχε κοπεί...

Καλημέρα φίλες μου! Και εκεί που νόμιζα ότι δεν θα αρρωστήσω και εγώ, όπως σχεδόν όλοι οι φίλοι μου και γνωστοί, το current status μου είναι: Γράφοντας για το Queen.gr, στην τοποθεσία «Το κρεβάτι του πόνου». Ο λόγος που καθυστέρησα να επικοινωνήσω μαζί σας αυτή την δεύτερη εβδομάδα της νέας χρονιάς, είναι επειδή ήλπιζα ότι θα είχα κάποιο νέο για το "κόψιμο" της εκπομπής που συμμετείχα στον Αnt1, «LateNight Show» με το Γιώργο Λιάγκα, αλλά δεν είχα κανένα! Ήταν τόσο, μα τόσο ξαφνικό για εμένα, όσο και για πολλούς fans της εκπομπής, αλλά η ζωή συνεχίζεται και θέλω να πιστεύω (βασικά είμαι σίγουρη) ότι τα καλύτερα θα έρθουν.

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια άλλη ιστορία που αφορά κόψιμο εκπομπής (όχι δεν είμαι γρουσούζα), την οποία λόγω ηλικίας να το πεις, λόγω απειρίας, την είχα πάρει πιο βαριά. Ήταν θυμάμαι 2012, oπότε και διένυα το δεύτερο μέρος της σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel. Τότε παρουσίαζα μια μεσημεριανή lifestyle εκπομπή, η οποία μπορεί να μην έκανε 40άρια σε τηλεθέαση, αλλά πήγαινε μια χαρά και ας είχαμε την Ελένη Μενεγάκη απέναντί μας. Είχαν ακουστεί διαφορά από τις αρχές Μαρτίου, ότι ίσως η εκπομπή κοπεί, σε αντίθεση με το σήμερα που δεν πήραμε ποτέ χαμπάρι. Οι μέρες κυλούσαν, η εκπομπή έπαιζε κανονικά και οι ανώτεροί μας, μας καθησύχαζαν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κοπεί.

Έτσι απλά λοιπόν, ένα βράδυ που συμμετείχα σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά και περίμενα την κάμερα μου, να τραβήξει υλικό backstage, περνούσε η ώρα και η δημοσιογράφος μου πουθενά! Κάποια στιγμή την κάλεσα γιατί είχα ανησυχήσει, και η απάντηση ήταν η εξής: «Νικολέττα μου, δεν θα έρθω. Αφού δεν θα ξαναβγεί στον αέρα η εκπομπή μας»! Τώρα πια το σκέφτομαι και γελάω και το μάθημά μου από τότε είναι, ότι η τηλεόραση είναι μια κιμαδομηχανή. Όση χαρά και επιτυχίες μπορεί να σου προσφέρει, τόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί και να σε ξεχάσει. Ευτυχώς είμαι ένας άνθρωπος που ακόμα και από εκείνο το περιστατικό, είχα πάντα δουλειά και θέση στην TV και αυτό μόνο μεγάλη μου χαρά μπορεί να είναι. Η συμβουλή μου λοιπόν είναι, για όλους εσάς που ένα επαγγελματικό κεφάλαιο τελείωσε έτσι άδοξα ή ακόμα και επειδή εσείς το επιλέξατε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπάς αυτό που κάνεις και να είσαι και καλός στο αντικείμενό σου και να μη βρεις δουλειά. Ειδικά στις μέρες μας, που δεν μετράνε απλά οι κλίκες και τα βύσματα, μιας και το αφεντικό σου ή επιχειρηματίας, θέλει να κερδίσει από εσένα!

Εύχομαι να επιστρέψω σύντομα, με παρά πολύ καλά νέα!