Τι είναι αυτό που με χαλαρώνει; Σήμερα θα το μοιραστώ μαζί σου....

Νικολέττα Ράλλη
Τι είναι αυτό που με χαλαρώνει; Σήμερα θα το μοιραστώ μαζί σου....

Ώρα να μιλήσουμε για αδυναμίες (που βοηθούν στην χαλάρωση)!

Κίνηση, θόρυβος, φασαρία, άγχος και όπως είθισται να λέω σε τέτοιες περιπτώσεις… χαμούλης παντού! Κάπως έτσι θα περιέγραφα την καθημερινότητα μου, και κάπως έτσι ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή της ημέρας, που βάζω το κλειδί στην πόρτα του σπιτιού μου και νοιώθω να με κατακλύζει το αίσθημα της ανακούφισης.

Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία «ρουτίνας» με νοιώθετε απόλυτα. Εάν ανήκετε στην κατηγορία που έχετε ήδη δώσει στην καθημερινότητά σας μία πιο well being τροχιά και αναζητάτε συνέχεια πηγές ευεξίας και χαλάρωσης, χωρίς όμως να χρειαστεί να φύγετε από την ασφάλεια και του θαλπωρή του σπιτιού σας, έχω να μοιραστώ μαζί σας κάτι νέο…

Σήμερα, λοιπόν, κορίτσια μου θα σας μιλήσω για τη νέα μου αδυναμία, που δεν είναι άλλη από τα αφεψήματα με συνδυασμούς βοτάνων, τα οποία έχω προσθέσει στην καθημερινότητά μου έχοντας ανακαλύψει τις νέες γεύσεις Lipton Go Green. Όταν διαβάζω κάπου για το χαμομήλι μου έρχεται στο μυαλό η χαλάρωση! Όταν βλέπω κάπου να περιέχεται η μέντα, φαντάζομαι αμέσως πως είναι να είσαι γεμάτος και ζωντανός! Όταν μυρίζω την λεβάντα με κάποιον μαγικό τρόπο, εξαφανίζεται όλο το άγχος μου! Όταν γεύομαι το τζίντζερ, νιώθω μια υπέροχη ζεστασιά! Δεν σας είπα καθόλου τυχαία αυτά τα τέσσερα συστατικά που είναι βγαλμένα από την φύση. Και τα τέσσερα περιλαμβάνονται στην νέα σειρά Lipton Go Green και είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε και εσείς αυτήν που σας ταιριάζει ή νιώθετε ότι έχετε ανάγκη.

lipton nikoletta

Η νέα σειρά αφεψημάτων της Lipton αποτελείται από 8 διαφορετικούς συνδυασμούς βοτάνων με γεύσεις και αρώματα που καλύπτει όλες τις διαφορετικές μας ανάγκες!

lipton nikoletta 4

Εγώ τις επέλεξα και δοκίμασα τις τέσσερις που ταιριάζουν σε εμένα και είναι όλες εξαιρετικές! Με το που ανοίξετε το κουτάκι για να πάρετε το φακελάκι σας, θα μοσχομυρίσει ο τόπος από τα βότανα και θα αισθανθείτε αμέσως την διαφορά…

Οι γεύσεις είναι:

  • Χαμομήλι συνδυασμένο με μια νότα λεμονόχορτου, για στιγμές πραγματικής χαλάρωσης. Προσωπικά εγώ το απολαμβάνω μετά από μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις αφού με βοηθάει να χαλαρώνω στο μπαλκόνι μου, απολαμβάνοντας την όμορφη θέα με το ηλιοβασίλεμα.
  • Δροσερή μέντα με ευκάλυπτο για να γεμίσετε ζωντάνια και ενέργεια. Μετά το πρωινό ξύπνημα είναι το καταλληλότερο αφέψημα που θα γεμίσει το σώμα σας με ενέργεια, λόγω των βιταμινών A, C & B12 που περιέχει, αλλά παράλληλα θα δώσει στην όσφρηση και στο σπίτι σας, εκείνα τα αρώματα που θα φροντίσουν ώστε να ξεκινήσει η μέρα σας πολύ όμορφα. Σας μιλάω εκ πείρας ότι η διάθεσή σας αλλάζει άρδην – δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!
  • Λεβάντα με μελισσόχορτο για απόλυτη ηρεμία. Είναι εκείνο το φακελάκι βοτάνων που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην τσάντα σου, ώστε στο διάλλειμά σου στη δουλειά, να γεμίζεις την κούπα σου με ζεστό νερό και με τη γνωστή «ιεροτελεστία», να ετοιμάζεις το απόλυτο ρόφημα βοτάνων που σε αποφορτίσει από το άγχος της ημέρας. Ένα extra tip δικό μου, επειδή είμαι καθημερινά σε συνεχή επαγγελματικό «τρέξιμο», έχω πάντα μαζί μου ένα θερμός με ζεστό νερό και μαζί με το αγαπημένο μου Lipton Λεβάντα με μελισσόχορτο φροντίζω να βρίσκω ένα κενό ώστε να χαλαρώνω και ταυτόχρονα να τονώνω τον οργανισμό μου για να μπορέσω να συνεχίσω απτόητη.
  • Δυναμωτικό τίλιο και εξωτικό τζίντζερ, για να ζεσταθείτε τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Πικάντικη πλούσια γεύση λόγω τζίντζερ και η απόλυτη αίσθηση θαλπωρής από το τίλιο. Και για να κλείσω το άρθρο μου όπως το ξεκίνησα, ένα είναι το τελετουργικό που ακολουθώ καθώς μπαίνω σπίτι και το περιμένω πώς και πώς: κλειδιά-πόρτα-ντους-πιτζάμες-τζάκι-τζίντζερ. Στις βροχερές ημέρες που διανύουμε είναι εκείνο το αφέψημα βοτάνων που θα σας ζεστάνει και θα σας χαλαρώσει – μόνη ή με παρέα.
lipton nikoletta 2

Σου μιλάω από καρδιάς, βάλε στην καθημερινότητά σου τα νέα αφεψήματα βοτάνων Lipton Go Green και θα νοιώσεις την αρμονία και την ισορροπία που όλοι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη. Και θα με θυμηθείς J

Extra info:

* Μπορείς να βρεις τα αφεψήματα Do The Detox, Body Balance, After Dinner και Sweet Nights μόνο στην αλυσίδα της ΑΒ Βασιλόπουλος.