Το μυστικό της διατροφής μου για επίπεδη κοιλιά!

Νικολέττα Ράλλη
Το μυστικό της διατροφής μου για επίπεδη κοιλιά!

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα δεις την διαφορά!

Καλημέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα!

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, ένα μυστικό, που ίσως για εσάς τις πολύ ψαγμένες με tips διατροφής να είναι ήδη γνωστό. Όπως ξέρετε δεν εχω καμία σχέση με γυμναστήρια ή αθλήματα και ο μόνος τρόπος για να γυμναστώ είναι το περπάτημα καθως και το ότι είμαι υπερκινητική. Αρκεί να σας πω ότι άμα είμαι σπίτι και μιλάω στο τηλέφωνο ειτε για δουλειά, ειτε για κουτσομπολιό, μπορεί να κάνω και 3χλμ γρήγορο περπάτημα (για τους τρόπους εκγύμνασής μου, θα μιλήσουμε μια άλλη φορά αναλυτικά).

Αυτό που θα μοιραστώ στο σημερινό μου ποστ μαζί σας είναι ένα «ποτό», το οποίο εάν το βάλετε καθημερινά στην διατροφή σας θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα που θα δείτε στο σώμα σας (στην κοιλιτσα σας συγκεκριμένα) από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Μου το είχε προτείνει κάποτε μια πολύ καλή μου φίλη και από τότε τέτοια εποχή, δηλαδή πριν το καλοκαίρι δεν ξεκινά η μέρα μου χωρίς αυτό.


Για την παρασκευή του θα χρειαστείτε τα εξής:
- Λεμόνια
- Πιπέρι καγιέν
- Σιρόπι σφενδάμου (maple syrup)

82fe011926aed3e38db462a287818186

Πώς το φτιάχνετε:
Γεμίζετε ένα ποτήρι του νερού, μέχρι λίγο πάνω από την μέση, με ζεστό νερό (θερμοκρασία τσαγιού). Τοποθετείτε στο ποτήρι τον χυμό από ένα ολόκληρο λεμόνι, 3 κουταλιές της σούπας από το σιρόπι σφενδάμου και μια κουτάλια του γλυκού κοφτή από το πιπέρι καγιέν. Ανακατεύετε καλά και πίνετε αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις!

Περιμένω εντυπώσεις:))

Υγ 1: Σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά το συγκεκριμένο «ποτό» τα γεύματά σας.

Υγ 2: Μπορείτε να πιείτε παραπάνω από ένα ποτήρι την ημέρα, αλλά όχι συνεχόμενα.

Υγ 3: Μην περιμένετε αποτελέσματα, εάν δεν έχετε μια ισορροπημένη διατροφή ή αν το χόμπι σας είναι καθισιό στον καναπέ μέχρι τελικής πτώσεως!