Καλοκαιρινές ιστορίες με γεύση από…κεράσια!

Νικολέττα Ράλλη
Καλοκαιρινές ιστορίες με γεύση από…κεράσια!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου φρουτένια γεύση; #fruitlipchallenge

Το πιο αγαπημένο μου φρούτο ανέκαθεν, τέτοια εποχή, είναι με μεγάλη απόσταση το κεράσι. Όχι ότι δεν προτιμώ τα υπόλοιπα φρούτα, αλλά το κεράσι το έχω συνδέσει απόλυτα με το ελληνικό ολόδικό μου καλοκαίρι! Με θυμάμαι τα καλοκαίρια είτε ήμουν στην Αθήνα, είτε είχα επισκεφθεί το χωριό μου, να ξεχωρίζω εκείνα τα κοτσάνια από τα οποία κρεμόντουσαν δυο ή και τρία κεράσια, και να βγάζω στην άκρη εκείνα που είχαν τους καρπούς τους κολλημένους μεταξύ τους, γιατί λυπόμουν να τα φάω - πείτε με ρομαντική. Μια ιστορία με άρωμα από τα παιδικά μου χρόνια και γεύση από… κεράσια, που δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως, είναι και αυτή που θα μοιραστώ σήμερα μαζί σας.

liposan nikoletta 2

Είναι καλοκαίρι, πριν αρκετά χρόνια, πρέπει να ήμουν πέντε χρόνων το πολύ. Καθώς απολάμβανα τα αγαπημένα μου κεράσια παρέα με την αδερφή μου την Μαρία, είχαμε τη συνήθεια να εκτοξεύουμε τα κουκούτσια τους, σε ένα αρκετά βαρύ κρυστάλλινο τασάκι (το είχαμε σαν παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε). Κάποια στιγμή ήρθε και η ώρα να πάμε για ύπνο και θυμάμαι απλά ότι η αδερφή μου είχε αφήσει το τασάκι με τα κουκούτσια στο μπαλκόνι. Το επόμενο πρωί, λοιπόν, και ενώ ακόμα κοιμόμασταν, ακούμε τον μπαμπά μας ανάστατο να επιστρέφει στο σπίτι και να λέει στην μαμά μου ότι κάποιος μας έσπασε το παρμπρίζ. Για να μην σας τα πολυλογώ, και όπως έχετε ήδη καταλάβει, η αδερφή μου πολύ απλά, μαζί με τα κουκούτσια άφησε και το τασάκι στο κενό χωρίς να πάρει χαμπάρι τίποτα! Και μην χειρότερα να λέμε, όχι μόνο που δεν ήταν ξένο το αυτοκίνητο, αλλά και που δεν περνάγε κανένας περαστικός και να είχαμε χειρότερα. Τώρα που το αναλογίζομαι δεν θυμάμαι καθόλου εάν είπαμε ποτέ στους γονείς μας ότι ήμασταν εμείς ή εάν απλά κάναμε τους Κινέζους (!). Η πικρή γεύση της ημέρας για τους γονείς μου, για εμένα ήταν η γλυκιά γεύση του κερασιού η οποία πλέον αποτελεί μία διασκεδαστική ανάμνηση!

liposan nikoletta 3

Όπως καταλαβαίνετε για εμένα η γεύση από κεράσι είναι κάτι παραπάνω από συναισθηματικά αγαπημένη. Είναι εκείνη η γεύση που θέλω να με ακολουθεί στην καθημερινότητά μου, χειμώνα – καλοκαίρι, να την μυρίζω και να την γεύομαι. Για αυτόν το λόγο δεν αποχωρίζομαι και σαφώς δεν λείπει από το νεσεσέρ μου το LIPOSAN CHERRY! Όλες έχουμε από ένα Liposan στην τσάντα μας για να ενυδατώνουμε τα χείλια μας αλλά ειδικά η φρουτένια σειρά LIPOSAN SHINE με γεύσεις, φράουλα, ροδάκινο, καρπούζι και φυσικά… κεράσι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό lip balm. Είναι η φρουτένια αίσθηση του καλοκαιριού για να ξεκινάει η μέρα μας γλυκά!

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου φρουτένια γεύση; #fruitlipchallenge

Υ.Γ. Μαμά και μπαμπά εάν διαβάζεις αυτό το άρθρο, ζήτω ταπεινά συγνώμη και εκ μέρους της Μαρίας...