Διακοπές με τον καλό σου (για πρώτη φορά)!

Νικολέττα Ράλλη
Διακοπές με τον καλό σου (για πρώτη φορά)!

Μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή μας εβδομάδα! Σε ένα παράλληλο σύμπαν ή σε αυτό το σύμπαν έχετε γνωρίσει ένα παλικάρι, με το οποίο και παρότι βγαίνετε σχετικά λίγο καιρό, ήρθε η εποχή εκείνη που κανονίζετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Δεν έχετε ξανακάνει κάποια αντίστοιχη εξόρμηση, δεν έχετε κοιμηθεί/διανυκτέρευση σε κάποιο άλλο μέρος πέρα από το σπίτι σας ή το σπίτι του και τελευταίο και πιο σημαντικό δεν έχει τύχει να ζήσετε παραπάνω από 24 ώρες σερί μαζί. Ένα άγχος ή και πολλά μπορεί να τα έχετε, αλλά για αυτό βρίσκομαι εγώ εδώ. Μετά από δεκάδες έρευνες online, χιλιάδες ερωτήσεις σε φίλες και φίλους, κατέληξα στα εξής συμπεράσματα.

Δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να αγχώνεστε, για το εάν περάσετε καλά. Ότι και αν συμβεί, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα/στάδιο να δεις κατά ποσό ταιριάζεις με τον άλλο, όχι όταν είστε σε γνώριμα εδάφη, αλλά όταν είστε οι δυο σας σε κάποιο μέρος χωρίς φίλους και κυρίως χωρίς «αυλικούς».

Θα καταλάβεις κατά πόσο ανεκτικός είναι. Βέβαια σε περίπτωση που χρειάζεσαι μια ολόκληρη ώρα για να ετοιμαστείς για το πρωινό σας μπάνιο και άλλο τόσο για την βραδινή σας έξοδο, να είσαι σίγουρη ότι εάν δεν την παλεύει έχει χίλια δικιά και πως εάν την παλεύει, είναι απλά ευγενικός. Εάν πάλι χρειάζεται αυτός την μια αυτή ώρα για να ετοιμαστεί... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Το θέμα τουαλέτα… Είμαι σίγουρη μα σίγουρη πως πριν καταλήξετε στο δωμάτιο/σπίτι που έχετε νοικιάσει για τις πρώτες σας καλοκαιρινές διακοπές, έχετε σκεφτεί τι θα κάνετε με την τουαλέτα. Δεν εννοώ πώς θα κάνετε μπάνιο, ούτε πώς θα πετυχαίνετε το σωστό bronze look μέσα στο μπάνιο! Αλλά όλα τα άλλα που κάνουμε μέσα σε αυτό. Εδώ υπάρχουν διαφορά tips: α) Πείτε του να κατέβει νωρίτερα από το δωμάτιο και πάρτε το μπάνιο όλο δικό σας β) πείτε του πολύ απλά «Αγάπη μου, μπορείς να πας μια βόλτα. Ευχαριστώ!». Υπάρχει πάντα βέβαια, εκείνο το ενδεχόμενο να πέσετε σε αυτόν τον φανταστικό τύπο, που οδό μόνο θα σας κάνει πλάκα με το θέμα «τουαλέτα», αλλά θα βάζει και την τηλεόραση στην διαπασών, όταν μπαίνετε στο μπάνιο.

Τι φοράμε; Φαντάζομαι ότι και έναν μήνα να βγαίνετε με αυτό το αγόρι που σας έχει κλέψει την καρδιά, έχετε καταλάβει λίγο πολύ πιο είναι το στυλ του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι εάν είναι ένας αθλητικός τύπος, δεν θα θέλει να βάλει τα πουκαμισάκια του τα λινά στις διακοπές. Δεν συζητάμε φυσικά να αλλάξετε όλο σας το στυλ, για να ταιριάζετε εμφανισιακά, αλλά έτσι λίγο μια συζήτηση «Τι ρούχα λες να πάρεις μαζί σου;» δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Να περάσετε τέλεια και να χαρείτε την κάθε σας στιγμή. Από την στιγμή που θα αρχίσετε να ετοιμάσετε την βαλίτσα σας, μέχρι και την επιστροφή σας να έχετε μόνο θετικές σκέψεις. Άλλωστε ότι γίνετε σε αυτή την ζωή, η κάθε εμπειρία, είναι μόνο για καλό.

Υγ: Φήμες λένε ότι η Αμοργός, η Σαντορίνη και η Μήλος είναι νησιά που εάν επισκεφτείς με τον σύντροφο σου, ή που θα «σφαχτείς» ή που θα μείνετε μαζί για πάντα