Από το Μιλάνο με αγάπη!

Νικολέττα Ράλλη
Από το Μιλάνο με αγάπη!

Για όσες τώρα με γνωρίζετε, ξέρετε ότι δύο είναι οι μεγάλες μου αδυναμίες: Το φαγητό και τα ταξίδια!

Καλημέρα φίλες μου! Για όσες δεν με γνωρίζετε και με ακολουθείτε στα social media, είδατε ότι μεχρι και χθες βρισκόμουν στο Μιλάνο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, καλεσμένη της Barilla Italy. Για όσες τώρα με γνωρίζετε, ξέρετε ότι δύο είναι οι μεγάλες μου αδυναμίες: Το φαγητό και τα ταξίδια! Όσες είστε κολλητές μου ξέρετε ότι το αγαπημένο μου φαγητό είναι τα ζυμαρικά και ο λατρεμένος μου προορισμός η Ιταλία, όποτε και καταλαβαίνετε όλες οι αναγνώστριες αυτού του post, ότι το τελευταίο μου ταξίδι ήταν στον «παράδεισο»!

Θα ξεκινήσω την περιγραφή αυτής της εμπειρίας, αντίστροφα, με έναν απολογισμό! Plus 278 photo στο κινητό μου, σίγουρα τρία κιλά μαζεμένα, την επισημοποίηση (πλεονασμός) του συμπεράσματος ότι: α)Οποίος χάνει την όρεξη του χάνει την υγεία του (εγω ποτέ!), β) η Ιταλία έχει από τις καλύτερες κουζίνες στον κόσμο (και κρασιά), γ) ανοίγω τους ορίζοντες μου κυρίως ταξιδεύοντας (και διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο), δ) οι αναμνήσεις και οι εικόνες (όχι στο Ινσταγκραμ!) είναι ότι πιο σημαντικό σου μένει από οποιαδήποτε εμπειρία και αλλά πολλά πολλά που θα τα κρατήσω για εμένα...

Τώρα που το σκέφτομαι, επειδή είναι Σαββατοκύριακο, λέω να μην συνεχίσω αυτό το άρθρο, αλλά να αφοσιωθώ λίγο στο νοικοκυριό. Με τα τελευταία πήγαινε έλα, το σπίτι μου είναι σαν να έχει πέσει βόμβα. Θα βάλω και νερό να βράζει, γιατί μαντέψτε;! και σήμερα θα φάω μακαρόνια!

Θα επανέλθω από εβδομάδα με όλες τις λεπτομέρειες, παρά πολλές φωτογραφίες, συνταγές αλλά και fashion icon στιγμές, για τα μάτια σας και μόνο!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!