Χάνοντας τις εποχές, αλλά βρίσκοντας τη σωστή διατροφή

Νικολέττα Ράλλη
Χάνοντας τις εποχές, αλλά βρίσκοντας τη σωστή διατροφή

Mπορεί μία μπάρα να αλλάξει την καθημερινότητά σου;

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πότε είχαμε καλοκαίρι και πότε φτάσαμε στο μήνα Οκτώβριο, ούτε που το κατάλαβα.

Η αλήθεια είναι ότι με την καλοκαιρινή εκπομπή, έχασα την αίσθηση του χρόνου και δεν κατάλαβα πότε πέρασε το καλοκαίρι. Δεν είναι κάτι που με χάλασε, αντιθέτως θα έλεγα, ότι είμαι από τους τυχερούς που εργάζομαι πάνω σε αυτό που αγαπώ.

Σίγουρα όμως με έβγαλε εκτός προγράμματος!

Αυτό για εμένα σημαίνει, ότι άλλαξα τη διατροφή μου.

Ξύπναγα καθημερινά στις 06:00, δεν έτρωγα ποτέ πρωινό, τσίμπαγα λίγο στην ενότητα της μαγειρικής και κάπως έτσι κατέληγα να τρώω φαγητό κανονικό μια φορά την ημέρα, στις 21:00 το βράδυ.

Λάθος! Μεγάλο λάθος! Και όχι γιατί κάνεις κακό στην υγεία σου, αλλά κυρίως επειδή νιώθεις αδύναμη να ανταπεξέλθεις στο οτιδήποτε, νοιώθεις ότι δεν έχεις καθόλου δυνάμεις.

dynameisss

Συνειδητοποιώντας την κατάσταση, αποφάσισα να ψάξω να βρω ένα υγιεινό σνακ που θα μου δίνει ενέργεια αλλά ταυτόχρονα δεν θα επηρεάζει τη σιλουέτα μου – έτσι κάπως άρχισα να παίρνω μαζί μου τις μπάρες Sweet & Balance.

Δεν συνήθιζα να τρώω πρωινό και γενικά δημητριακά ή μπάρες. Τώρα μπορώ πολύ απλά να σας πω, ότι κατάλαβα ποσό μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα σου.

Από την δεύτερη κιόλας μέρα, άρχισα να νιώθω ευεξία. Να σας πω στο σημείο αυτό, ότι οι συγκεκριμένες μπάρες είναι και πεντανόστιμες.

Δεν έχουν καθόλου ζάχαρη, είναι με γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού stevia για αυτό έχουν και αυτή την υπέροχη γλυκιά γεύση, ενώ δεν περιέχουν ούτε γλουτένη. Βγαίνουν σε τρεις γεύσεις οπότε διαλέξτε εσείς αυτή που σας αρέσει περισσότερο: Σοκολάτα, Cranberries ή Μέλι και κανέλα. Ακόμα και να μην προλάβω να πάρω πρωινό στο σπίτι, την έχω πάντα μαζί μου, όπου και αν είμαι, σε κάθε ταξίδι!

taksidiiiiii

Το αγαπημένο μου σνακ μαζί και στις Σπέτσες

Ολοκληρώνοντας ρίξτε μια μάτια και στο site της εταιρείας και αναζητήστε την συνταγή για τη μηλόπιτα ή το ρυζόγαλο και μπορείτε να με ευχαριστήσετε μετά!

Kiss