Τα δημητριακά μου τα σερβίρω με Βιτάμ ρόφημα κακάο & φουντούκι

Νικολέττα Ράλλη
Τα δημητριακά μου τα σερβίρω με Βιτάμ ρόφημα κακάο & φουντούκι

Όλες ξέρουμε ότι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό και δυστυχώς λόγω του περιορισμένου χρόνου είναι και εκείνο που συχνά παραλείπουμε.

Σίγουρα δεν θα σας πω να σηκώνεστε δυο ώρες νωρίτερα, αλλά τρία λεπτά αρκούν για να ετοιμάσετε το πρωινό σας. Ένα μπολ με δημητριακά είναι η πιο εύκολη λύση.

Σήμερα, θα σας προτείνω έναν λαχταριστό συνδυασμό που σας προσφέρει μια σοκολατένια γεύση αλλά και όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για να ξεκινήσει η ημέρα σου με ενέργεια!

Συνοδεύστε τα δημητριακά σας με το Βιτάμ Ρόφημα φουντούκι και κακάο και θα με θυμηθείτε.

Πέρα του ότι μπορείτε να το πιείτε και σκέτο, προσθέτοντας το στην γκρανολα σας (δίκη μου προτίμηση), θα έχετε την πιο σωστά επιλεγμένη πρωινή διατροφή.

Το ρόφημα του Βιτάμ με φουντούκι και κακάο έχει πραγματικά μοναδική γεύση, καθώς συνδυάζει τη θρεπτική αξία του φουντουκιού µε το ακαταμάχητο άρωµα του κακάο. Είναι επιπλέον πλούσιο σε βιταμίνες D, Β12, Β2, πηγή καλών λιπαρών όπως ω-3 και ω6 καθώς και ασβέστιο. Είναι νηστίσιμο και κατάλληλο για vegans, ενώ δεν περιέχει καμία απολύτως χρωστική ή τεχνητή αρωματική ουσία.

Η αλήθεια είναι ότι με ενθουσίασε τόσο το νέο μου ρόφημα που αποφάσισα να δοκιμάσω και τα άλλα δύο που υπάρχουν (Βιτάμ Ρόφημα Αμυγδάλου και Βιτάμ Ρόφημα Σόγιας). Όπως βλέπετε, το βιτάμ ρόφημα αμυγδάλου έγινε η αγαπημένη μου απογευματινή συνήθεια ενώ άρχισα να αντικαθιστώ και το γάλα στον καφέ μου με αυτό για υπέροχο άρωμα και λίγες θερμίδες .

Καλή απόλαυση!