Αναζητώντας την τελειότητα… παντού!

Νικολέττα Ράλλη
Αναζητώντας την τελειότητα… παντού!

Ακόμα και στο πλυντήριο ρούχων…

Το να είσαι τελειομανής είναι στη φύση σου. Έχεις γεννηθεί με αυτό, μεγάλωσες με αυτό και έχεις μάθει να ζείτε χέρι-χέρι. Και αν ψάχνεις να βρεις το ιδανικό σε οτιδήποτε προκύπτει στη ζωή σου, πόσω μάλλον σε θέματα της καθημερινότητάς σου που απλά θέλεις να τα κάνεις απλά, γρήγορα, με στυλ, προσαρμοσμένα στην προσωπικότητά σου δηλαδή απλά να είναι κάτι παραπάνω από… τέλεια!

Έτσι ακριβώς είμαι και εγώ ως άνθρωπος, ξεκάθαρα τελειομανής και όσοι συμπάσχουν με καταλαβαίνουν 100%. Επίσης όσοι με ξέρουν πολύ καλά, ξέρουν ότι μια από τις πιο αγαπημένες μου δουλειές του σπιτιού είναι το να βάζω πλυντήριο ρούχων. Θα σκεφτείτε τώρα κάποιες άλλες: Σιγά τον κόπο! Και θα έχετε και δίκιο.

Αλλά για εμένα το πλύσιμο ρούχων είναι ολόκληρη ιεροτελεστία. Να ξεχωρίσω τα χρώματα, τα ευαίσθητα από τα βαμβακερά, να επιλέξω το σωστό πρόγραμμα πλύσης, να βάλω την σωστή ποσότητα ρούχων στον κάδο και να επιλέξω την σωστή αναλογία απορρυπαντικού και μαλακτικού βάσει όλων των παραπάνω συνιστωσών. Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι εάν τα ρούχα μου δεν λάμπουν και δεν μοσχομυρίζουν στο τέλος, κάτι θα έχει πάει λάθος και θα τα ξανά πλύνω - ασυζητητί! Ευτυχώς είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια.

Για αυτούς τους λόγους – και άλλους πολλούς – φανταστείτε πόσο χρονοβόρο ήταν για μένα τώρα που άλλαξα και σπίτι, να εντοπίσω το τέλειο πλυντήριο που θα ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες μου. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι πήγα κατευθείαν σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος που πάντα βρίσκω αυτό που θέλω και με εξυπηρετούν άμεσα και κατέληξα στο χώρο με τα ολοκαίνουργια πλυντήρια της εταιρείας Hoover. Είχα βέβαια ψάξει online και είχα διαβάσει εξαιρετικές κριτικές συνεπώς θα ήθελα να παραδεχτώ ότι τα επισκέφθηκα πιο στοχευμένα J Και η αλήθεια είναι ότι προσυπογράφω κάθε καλή κριτική που διάβασα!

kwtso 8

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πληροφορία για την εταιρεία Hoover, ότι είναι ουσιαστικά εκείνη η εταιρεία που το 1900 κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτρική σκούπα! Ένας όμως ακόμα λόγος που είναι ιδιαίτερα γνωστή σε εμάς που αγαπάμε τις καλές ηλεκτρικές συσκευές, είναι η μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ειδών οι οποίες έχουν λύσει τα χέρια σε πολλά νοικοκυρών, αγγίζοντας πραγματικά την τελειότητα. Συνεπώς αν είστε σαν κι εμένα που αναζητάτε ένα πλυντήριο που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα αλλά θα είναι ταυτόχρονα τεχνολογικά σύγχρονο και μοντέρνο από άποψη στυλ, σίγουρα θα βρείτε και εσείς αυτό που αναζητάτε σε ένα από τα ολοκαίνουρια πλυντήρια της Hoover. Εμένα με κέρδισε η τεχνολογία All in One αφού υπόσχεται να μας απαλλάξει από την ταλαιπωρία που λέγεται «καθημερινό πλύσιμο ρούχων», και με μία αγγαρεία λιγότερη, διότι καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί και σε ελάχιστο χρόνο! Παράλληλα ο ατμός που διαθέτουν συγκεκριμένα μοντέλα προσφέρει 80% λιγότερο ζάρωμα για εύκολο σιδέρωμα (ή και καθόλου) και βαθύ καθαρισμό. Έτσι έχεις περισσότερο πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σου – τέλεια!

kwtso 7
kwtso 6

Κάντε τη σωστή αγορά και θα με θυμηθείτε!