Τελικά, υπάρχει «κατάλληλη» φωτογραφία για το Ιnstagram;

Νικολέττα Ράλλη
Τελικά, υπάρχει «κατάλληλη» φωτογραφία για το Ιnstagram;

Πριν αρχίσεις να ανησυχείς για τις καλοκαιρινές φωτογραφίες του Instagram, διάβασε το άρθρο που ακολουθεί!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Καταρχάς να ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Instagram. Και όταν μιλάω για καλοκαίρι στο Instagram εννοώ εκείνες τις φωτογραφίες με μαγιό. Θέλω να προσπαθήσεις να εκμεταλλευτείς τις ώρες σου στην παραλία μαζί με την παρέα σου, να γελάτε, να χορεύετε στο beach bar και γενικώς να μην χάνεις το ‘’χρόνο’’ σου ψάχνοντας την τέλεια πόζα για το Instagram. Eίμαι πολύ υπέρ των αυθόρμητων φωτογραφιών (με μαγιό ή χωρίς) που απλά αποτυπώνουν τη χαρά της στιγμής και δεν αναζητούν απαραιτήτως τα likes. Να είσαι εκεί για να περνάς καλά, όχι για να ψάχνεις την τέλεια φωτογραφία για τα social media.

Μπορεί να βλέπεις πολλές κοπέλες να ποζάρουν με τα μαγιό τους αλλά, να ξέρεις πως, είναι κομμάτι της δουλειάς και κατ’ επέκταση να πληρώνονται για αυτό έμμεσα ή άμεσα. Aκόμα και μία κοπέλα που ασχολείται με το pilates ή την yoga ίσως φωτογραφίζεται για να δείξει πόσο έχει αλλάξει το κορμί της μέσω της γυμναστικής.

Μπορεί να μη γνωριζόμαστε προσωπικά αλλά θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή για τις καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Instagram. Αν θες να φωτογραφηθείς σε πολύ σέξι πόζα ή με κάποιο Brazilian μπικίνι πρέπει να το σκεφτείς δύο και τρεις φορές. Ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας σου, σε τι φάση της ζωής σου είσαι αυτή τη στιγμή και γενικώς αν σε εκφράζει κάτι τέτοιο. Από την άλλη εννοείται ότι δικό σου είναι το κορμί, δικό σου και το account και φυσικά και θα κάνεις ό,τι θέλεις! Αλλά σκέψου για λίγο τα εξής:

  • Ό,τι «ανεβαίνει» δεν κατεβαίνει ποτέ! Ακόμα και εάν θες να κάνεις ένα ξεσκαρτάρισμα στο account σου, λίγο πριν ξεκινήσεις στην νέα σου δουλειά, σίγουρα κάποιος ή κάποια είχε κάνει κάποιο screenshot και έχει την φωτό αυτή ή την έχει στείλει κάπου.
  • Μην ανεβάζεις φωτό τσίτα-μπόμπα (aka σούπερ σέξι) για να μπεις στο μάτι του πρώην ή του «we were on a break». Πίστεψέ με τα αποτελέσματα θα είναι τα ακριβώς αντίθετα, και αν δεν είναι, δεν αξίζει να είσαι με ένα άτομο τέτοιο.
  • Μην βασίζεις την ζωή σου και τον τρόπο που νιώθεις, βάση των όσων βλέπεις στο Instagram. Καμία ελληνίδα δεν πάει διακοπές 360 μέρες τoν χρόνο και όλες οι κοπέλες που ανεβάζουμε φωτoγραφίες πάνω από τρεις μέρες από τον ίδιο προορισμό, συνήθως προκύπτουν από κάβα και συνήθως είναι από δουλειά!
  • Απήχηση στα social media, δεν σημαίνει σουξέ όταν θα δείξεις κάποιο σημείο του σώματός σου με αποκαλυπτικό τρόπο. Εάν σε ενδιαφέρει να έχεις ένα ωραίο account, μπορείς να κάνεις μια (σωστή) έρευνα μέσω google και να μάθεις τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεται, και το πρώτο που θα βρεις είναι να έχεις ένα προφίλ με χαρακτήρα. Ακόμα και φωτογραφίες με μαγιό να θες να ανεβάσεις. Υπάρχουν φωτογραφίες και… φωτογραφίες. Καταλαβαίνεις τι σου λέω!

Ολοκληρώνοντας να σου πω ότι γενικότερα δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο και να σκέφτεσαι λίγο παραπάνω κάποια πράγματα. Η ζωή σου και το σώμα σου, να μένει δικό σου και να είναι για λίγους και καλούς....


My Instagram NikolettaRalli