Τα αγαπημένα μου Beauty products με… οικολογική συνείδηση!

Νικολέττα Ράλλη
Τα αγαπημένα μου Beauty products με… οικολογική συνείδηση!

Από που να πρωτοξεκινήσω... Θέλω σήμερα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις συνήθειες που διατηρώ ακόμα και σήμερα.

Θυμάμαι πως ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισα να μείνω μόνη μου και μακριά από τους γονείς μου. Άλλαξα την καθημερινότητα μου μιας και πλέον φρόντιζα η ίδια μου το σπίτι μου αλλά και τη διατροφή μου.

Απέκτησα περιβαλλοντικές συνήθειες καθώς είδα πως έτσι μπορώ να βοηθάω στην προστασία του περιβάλλοντος χωρίς να αλλάζω τον τρόπο ζωής μου.

Δεν αφήνω τη βρύση ανοιχτή ώστε να τρέχει άσκοπα το νερό όταν βουρτσίζω τα δόντια μου ή όταν πλένω τα πιάτα, δεν ανοίγω το αιρ-κοντίσιον εάν δεν κάνει παρά πολύ ζέστη και αλλά πολλά. Άλλαξα και τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για την ομορφιά.

Άρχισα να ψάχνομαι περισσότερο για την προέλευση τους, τα υλικά τους, το εάν έχουν δοκιμαστεί σε ζωντανά και φυσικά εάν οι συσκευασίες τους μπορούν να ανακυκλωθούν.

Κάπως έτσι λοιπόν γνώρισα και δοκίμασα τα προϊόντα Love Beauty and Planet!

Και εάν σας θυμίζει κάτι ο τίτλος, πολύ καλά κάνετε, διότι είναι εκείνα τα τέλεια μπουκάλια που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην ελληνική αγορά και που σίγουρα τα έχετε ανοίξει, τα έχετε μυρίσει και τα έχετε βάλει στο καλάθι σας.

Απόλυτα φιλικά στο περιβάλλον, μιας και δεν έχουν καμία ζωική ύλη, χρωστική και το κυριότερο δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζωάκια.

love 1 copy

Υπέροχες μυρωδιές και αρώματα που κρατάνε και έχουν προκύψει από αιθέρια έλαια, φυσικά και οργανικά συστατικά και από βιολογικές καλλιέργειες.

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν και για εσάς η αγαπημένη σας στιγμή μέσα στην μέρα που τα χρησιμοποιείτε!

love 2

Τα νέα Love Beauty and Planet προϊόντα, καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος περιποίησης, όπως οι υπέροχες μάσκες προσώπου, gel καθαρισμού και μια μεγάλη γκάμα με προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος.

Η σειρά που έχω ξεχωρίσει και θα ήθελα να σας παρουσιάσω βάση των δικών μου αναγκών είναι η ροζ σειρά με τριαντάφυλλο και βούτυρο muru muru . Το σαμπουάν καθώς και το conditioner χαρίζουν εκτός από λάμψη και φυσική καθαριότητα ένα υπέροχο άρωμα στα μαλλιά που διαρκεί.

love 3

Αντίστοιχα η σειρά περιποίησης για το σώμα προσφέρει ενυδατικές ιδιότητες και αφήνει μια φυσική φρεσκάδα του τριαντάφυλλου που κρατάει όλη μέρα!!

Σας προτρέπω να ανακαλύψετε και να επιλέξετε ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν σε εσάς εδώ.

Προσωπικά για εμένα θεωρώ δεδομένο, «πρώτα το περιβάλλον και μετά τα beaute μου», με τη νέα σειρά Love Beauty and Planet, νιώθω ότι βρήκα αυτό ακριβώς που με εκφράζει , με κάνει να αισθάνομαι γεμάτη , με εμπνέει και νιώθω ότι προσφέρω λίγη αγάπη παραπάνω, σε μένα αλλά και στο περιβάλλον.

Love for you & the planet. <3