Πρώτη φορά φακοί επαφής!

Νικολέττα Ράλλη
Πρώτη φορά φακοί επαφής!

Αν θέλεις κι εσύ να τους εντάξεις στην καθημερινότητά σου, έχω κάτι που σε ενδιαφέρει

Καλημέρα φίλες μου, σήμερα θα μιλήσουμε για φακούς επαφής! Απευθύνομαι σε εσάς που θέλετε επιτέλους να τους εντάξετε στην καθημερινότητα σας, αλλά και σε εσάς που θα θέλατε να ξέρετε κάποια πράγματα για τους δικούς μου φακούς επαφής.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

  1. Καταρχάς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναρωτηθείς, για το πως θα τους φορέσεις ή να υποθέσεις ότι θα είναι κάτι τρομακτικά δύσκολο. Καμία σχέση! Από την πρώτη κιόλας μέρα θα σου δείξει ο οπτικός τον τρόπο και από την δεύτερη φορά θα τους βάζεις μόνη σου μέσα λίγα δευτερόλεπτα! Την αίσθηση που θα έχεις δε την πρώτη φορά με τους φακούς σου, δεν θα την βρεις ξανά πουθενά. Θα είσαι χαρούμενη, πολύ!
  1. Πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στους κανόνες υγιεινής. Πάντα μα πάντα θα πλένεις τα χέρια σου καλά, θα ξεπλένεις την θήκη των φακών σου όχι με νερό αλλά με το υγρό καθαρισμού των φακών μας. άθε φορά να φροντίζεις ώστε να έχεις προμηθευτεί το σωστό υγρό καθαρισμού. Εγώ σου προτείνω μια από τις καλύτερες επιλογές υγρών που επιλέγω το OPTI-FREE PureMoist.
  2. Να είστε τυπικοί στο χρόνο αντικατάστασης των φακών σας. Όταν λέμε για ένα μήνα, είναι για ένα μήνα. Ειδικά όταν ο φακός είναι καλός όπως ο AIR Optix plus HydraGlyde που προτιμώ εγώ χρόνια τώρα και δεν τους αλλάζω με τίποτα, ίσως να μην καταλαβαίνατε ότι έχουν λήξει, αλλά στην ουσία έχουν κάνει τον «κύκλο» τους.
  3. Ξεκινήστε σταδιακά την χρήση των φακών επαφής σας. Μην κλείσετε 12ωρο από την πρώτη κιόλας μέρα. Χτίστε μια όμορφη και υγιή σχέση μεταξύ ματιών και φακών. Θα έλεγα να προτιμάτε φακούς επαφής που περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες ώστε να νιώθετε άνετα όλη τη μέρα σε όλες τις δραστηριότητες σας.
airoptix 1

Βρείτε τους Air OPTIX plus Hydraglyde στα συνεργαζόμενα

οπτικά καταστήματα στο www.airoptix.gr