Τι με έκανε να νιώσω Γαλλίδα σταρ, έστω και για μια μέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Τι με έκανε να νιώσω Γαλλίδα σταρ, έστω και για μια μέρα!

Για να σας πω την αλήθεια, δεν χρειάστηκε και πολύ για να με πείσουν να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη φωτογράφιση.

Αρκέστηκα σε ένα τηλεφώνημα όπου μου ανέφεραν αυτολεξεί: «Δεν ξέρω αν τα έμαθες, αλλά η Γαλλίδα star έφτασε και στην Ελλάδα – τι θα έλεγες να την… ενσαρκώσεις;».

Αυτό ήταν λοιπόν! Την περασμένη εβδομάδα είχα τη χαρά και τη μεγάλη τιμή να φωτογραφηθώ ως άλλο French Fashion Icon, ανταποκρινόμενη στις επικοινωνιακές ανάγκες της μπύρας 1664 Blanc, η οποία ήρθε για να μείνει! Βέβαια, δεν ήταν η παρθενική μας επαφή, αφού η πρώτη φορά που την δοκίμασα ήταν στη φετινή Athens Xclusive Designers week και η αλήθεια είναι ότι την είχα αγαπήσει με μιας. Και πώς να μην την λατρέψω αφού από την πρώτη κιόλας γουλιά, ο ουρανίσκος μου γεύτηκε νότες εσπεριδοειδών, κόλιανδρου και λευκού ροδάκινου. Υπέροχη φρουτώδης γεύση που προέρχεται από τη μοναδική συνταγή της 1664 Blanc, που δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις για να πεισθείς και να λατρέψεις και εσύ! Εγώ θα την χαρακτήριζα ως μία καθαρά μπύρα με στυλ, αφού από το μπουκάλι μέχρι το περιεχόμενό της, αποπνέει την αυθεντική γαλλική φινέτσα που τόσο αναζητάμε όλα εμείς τα fashion κορίτσια!

nik1

Και το σημαντικότερο όλων είναι η πρωτοβουλία της 1664 Blanc να στηρίξει τους νέους σχεδιαστές μέσω του θεσμού “New Designers Awards by 1664 Blanc" στη φετινή Athens Xclusive Designers Week. Με αυτόν τον τρόπο έδωσε την ευκαιρία σε 7 νέους σχεδιαστές να εμπνευστούν από τη φινέτσα και τη χάρη της και να επιμεληθούν τις δικές τους δημιουργίες. Και σε εμένα έδωσε την ευκαιρία να φωτογραφηθώ ως άλλη Γαλλίδα Star με τις ξεχωριστές δημιουργίες των νέων ταλαντούχων σχεδιαστών στα χρώματα μπλε-άσπρο-κόκκινο και με βασικό pattern τη μοναδική μαρινιέρα της 1664 Blanc!

nik2

Το πόσο όμορφα περάσαμε στα γυρίσματα και με την αγαπημένη μου Ιωάννα Σαλαμούρα η οποία επιμελήθηκε το styling του concept, δεν μπορώ να σας το περιγράψω με λόγια. Πάρτε μια μικρή γεύση από τις backstage φωτογραφίες – τα διαλείμματα όπου απολαμβάναμε την 1664 Blanc όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσαν να… αποτυπωθούν :-)

nik3

Και μην ξεχνάτε – απολαύστε υπεύθυνα ;-)