Όλα όσα μου αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα όταν συναντηθήκαμε!

Νικολέττα Ράλλη
Όλα όσα μου αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα όταν συναντηθήκαμε!

Η Ζέτα, είναι πρέσβειρα του προγράμματος #mineisaiapousa της Always.

Αλήθεια, εσύ γνώριζες ότι περισσότερα από 10.000 κορίτσια στην Ελλάδα του σήμερα δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν προσωπικής υγιεινής; Άραγε, είχες ακούσει πως χιλιάδες νέες κοπέλες στη χώρα μας χάνουν μέρες από το σχολείο και τα μαθήματά τους αλλά και ώρες από τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και τις όμορφες στιγμές με τους φίλους τους, μόνο και μόνο επειδή έχουν περίοδο;

Αν δεν με πιστεύεις, δες απλώς το παρακάτω βίντεο και άκουσε όλα όσα μου αποκάλυψε η Ζέτα Δούκα όταν συναντήθηκα μαζί της, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος «Η Θεοτόκος», το οποίο είναι μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Η Ζέτα, η οποία είναι πρέσβειρα του προγράμματος #mineisaiapousa της Always, μου μίλησε για τους απίστευτους αριθμούς που καταγράφηκαν στη χώρα μας για τα κορίτσια που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να προμηθευτούν στις μέρες μας προϊόντα προσωπικής γυναικείας υγιεινής, όπως σερβιέτες!

Μάλιστα, μου εξομολογήθηκε πως πριν ξεκινήσει η πρωτοβουλία, δεν είχε ούτε εκείνη ιδέα για το μεγάλο αυτό πρόβλημα - και το ίδιο και εγώ. Βλέπεις, όταν ενημερώθηκα για την καμπάνια της Always #mineisaiapousa, δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι αυτές οι ευαίσθητες μέρες της γυναίκας μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα λόγω της έλλειψης των προϊόντων υγιεινής. Ήμουν και εγώ απούσα λοιπόν, αλλά λόγω άγνοιας!

Δες, λοιπόν, το βίντεο που ακολουθεί για να μάθεις τα απίστευτα στοιχεία που μοιράστηκε μαζί μου η Ζέτα Δούκα και κυρίως, να διαπιστώσεις τι μπορείς να κάνεις μέχρι τις 17 Οκτωβρίου για να βοηθήσεις την τεράστια αυτή προσπάθεια της Always και της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Τα πράγματα είναι απλά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να #mineisaiapousa! Δες το βίντεο και γίνε και εσύ μέρος αυτής της πρωτοβουλίας!