«Γράμμα στον αντρικό πληθυσμό για όλα αυτά που μας ενοχλούν»

Νικολέττα Ράλλη
«Γράμμα στον αντρικό πληθυσμό για όλα αυτά που μας ενοχλούν»

Αγαπητοί άντρες, αυτά είναι μερικά πράγματα που μας ενοχλούν και ίσως να μην σας το πούμε και ποτέ...

Καταρχάς, ελπίζω αυτό το άρθρο να διαβαστεί και από άντρες μιας και είναι ζωτικής σημασίας. Όσον αφορά εσάς τώρα κορίτσια μου, είμαι σίγουρη ότι θα σας αγγίξω βαθιά μέσα στην καρδιά και για αυτό τον λόγο περιμένω τα μηνύματα σας και εγώ θα συμπληρώνω την παρακάτω λίστα μέρα με την μέρα, για να έρθουμε ακόμα πιο κοντά.

Η συντροφικότητα είναι πολύ ωραίο πράγμα και επί της ουσίας κανένας δεν θέλει να μένει μόνος του. Ειδικά εάν έχεις βρει το απόλυτο ταίρι για εσένα, θες και θέλει να είστε συνέχεια μαζί και γενικότερα να περνάτε και να αξιοποιείτε τον χρόνο σε δραστηριότητες ή ακόμα και κάνοντας απολύτως τίποτα, μαζί. Υπάρχει φυσικά και το στάδιο της σχέσης που ο καθένας έχει το σπιτάκι του, υπάρχει και το στάδιο που ίσως συγκατοικήσετε και φυσικά με το καλό υπάρχει και το στάδιο που ίσως να είστε παντρεμένοι.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα που μας ενοχλούν εμάς τις γυναίκες (κάποια λίγο και κάποια πολύ περισσότερο), αλλά επειδή τα αγαπάμε τα αγοράκια μας δυσκολευόμαστε λίγο να τα πούμε. Να τους τα εξομολογηθούμε, βρε παιδί μου. Καλά υπάρχουν φυσικά και περιπτώσεις γυναικών που μια χαρά θα τα πουν και δεν θα νιώσουν και άσχημα αλλά εγώ επικεντρώνομαι στις ‘’διστακτικές’’ της παρέας.

Κεφάλαιο ύπνος

Ο ύπνος είναι ιερό πράγμα! Και ειδικά εάν είστε και ταύρος, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Ναι μας αρέσουν οι αγκαλιές και τα φιλιά και όλα στο κρεβάτι, ΑΛΛΑ είτε στην αρχή της νύχτας και να πάρει ο καθένας μετά την θέση του, είτε το πρωί για το καλημέρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, το να ξυπνήσω με κεφαλοκλείδωμα, σα να είμαι το τρίτο ξεχασμένο μαξιλάρι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Επίσης το να βρεθώ στην άκρη- άκρη λίγο πριν τον γκρεμό και μάλιστα με το μισό και παραπάνω κρεβάτι άδειο... ε όχι! Κορίτσια μου πείτε το ευγενικά στον ξύπνιο ή σηκώστε χεράκι, ακόμα και σπρώξτε λιγάκι, δεν παθαίνουν τίποτα!

Κεφάλαιο φαγητό

Είσαι τώρα εσύ χαρούμενη που μαγειρεύεις, έχεις κάνει τα ψώνια σου και γενικά περνάς πολύ όμορφα στην κουζίνα, διότι έχεις παρά πολύ δουλειά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο να φτιάξεις και κανένα φαγητό. Το φαγητό ας υποθέσουμε ότι είναι από μια χαρά, μέχρι νοστιμότατο. Αυτός τρώει ή μάλλον πριν φάει αρχίζει τα εξής: τι έχεις βάλει από μπαχαρικά, πόση ώρα έβρασες το κρέας, ξέρεις εμένα η γιαγιά μου μέτραγε την θερμοκρασία του αυγού για το αυγολέμονο! Είναι εκείνο το σημείο που θες πολύ απλά να πεις Σκ.... και Φάε! Η κοπέλα σου ακόμα και η γυναίκα σου δεν είναι αυτονόητο ή ίδια υποχρεωμένη ούτε να μαγειρεύει, ούτε να είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς! Φάε λοιπόν, πες και ένα ευχαριστώ και πες ένα απλό… «αγάπη μου». Πίστεψέ με εάν πεις απλά ότι ήθελε και λίγο παραπάνω αλατάκι, είναι ok!

Διάλειμμα (όχι για διαφημίσεις)

Όπως καταλαβαίνετε για όλα τα παραπάνω, αλλά και για αυτά που ακολουθούν παίζει ρόλο και το ποσό διάστημα είσαι με τον άλλο. Επίσης δεν μιλάμε για περιπτώσεις που ο άλλος δεν σε σέβεται πια, εκεί θα σας έλεγα αλλά. Αλλά για περιπτώσεις που (θα το πω ευγενικά) παρασύρεται…

Κεφάλαιο κιλά

Το διάβαζα μικρή σε κάτι περιοδικά και δεν το καταλάβαινα, μου φαινόταν βασικά λίγο υπερβολή έως και ψέμα. Ίσως έπαιζε και ρόλο ότι εκείνα τα χρόνια ήμουνα 45 κιλά. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι ένας άντρας δεν πρέπει ποτέ να λέει στην σύντροφο του ότι πάχυνε. Και όμως έχω ακούσει ιστορίες, και αν θέλετε το πιστεύετε το έχω ακούσει και εγώ που τώρα πια είμαι 55 και ακόμα αδύνατη. Δεν μιλάω για περιπτώσεις που μπορεί η κατάσταση να έχει ξεφύγει και να είναι θέμα υγείας, αλλά και πάλι υπάρχει ο σωστός ο τρόπος. Επίσης, δεν μπορώ να ακούω άντρες ακόμα και φίλους μου να σχολιάζουν σώματα που για εμένα είναι μια χαρά και γυναικεία και χυμώδη και υπέροχα, όταν αυτοί είναι 200 κιλά! Δηλαδή έλεος. Πιστέψτε με (σε άντρες μιλάω!) εάν έχουμε πάρει κανένα κιλάκι παραπάνω, το ξέρουμε μια χαρά, δεν περιμένουμε κάποιον να κάνει τον έξυπνο και να μας το πει. Και εάν δε θέλουμε να το χάσουμε είναι επειδή μας αρέσει ή για 1000 άλλους δυο λόγους.

Κεφάλαιο οδήγηση

Κάποτε μου είχε πει ο μπαμπάς μου, ότι οι γυναίκες είναι οι καλύτεροι οδηγοί. Έχουν καλύτερα ανακλαστικά, δεν κάνουν βλακείες στον δρόμο και γενικότερα είναι πιο προσεκτικές. Όσο μεγάλωσα και πήρα και εγώ το δίπλωμα, το παρατήρησα και εν τέλει συμφώνησα απόλυτα μαζί του. Το ότι έχω άντρα δίπλα μου, που κάποιο αμάξι στο βάθος προσπαθεί να παρκάρει και ακούω «Να δεις που είναι γυναίκα» είναι καταρχάς σεξιστικό και δεύτερον, δεν ρώτησα. Εννοείται ότι δεν είναι ποτέ γυναίκα. Το ότι μπορεί να έχετε δει καμία γυναίκα να βάζει μάσκαρα σε κανένα φανάρι και να σας καθυστερήσει ακριβώς για ένα δευτερόλεπτο από τον προορισμό σας, ούτε τα τροχαία στην πόλη προκαλεί, ούτε θα σας κάνει να αργήσετε τραγικά στην στο προορισμό σας. Αναφέρομαι στην μάσκαρα, γιατί κατά τα αλλά δεν ξέρω πώς έχει προκύψει αυτό το ψέμα.

Κεφάλαιο πρώην

Μην μας μιλάτε για τις πρώην σας! Ούτε που μας ενδιαφέρει, ούτε που σας ρωτήσαμε. Κανένας σοβαρός άντρας δεν θα κάτσει να αναφερθεί σε προηγούμενες σχέσεις του και ποσό μάλιστα να τις κακοχαρακτηρίσει. Μεταξύ μας κορίτσια μου να ξέρετε ότι το τελευταίο δεν είναι και καθόλου καλό σημάδι. Όχι ότι την θέλει ακόμα, αλλά ότι κατηγορεί απλά έναν άνθρωπο που μάλιστα είχε περάσει και από επιλογή του κάποιον χρόνο μαζί. Επίσης, σε εσάς τα αγόρια θα πω και κάτι άλλο, πέρα του ότι είναι εντελώς μα εντελώς περιττές όλες οι παραπάνω πληροφορίες, είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας από πλευράς σας και να εύχεστε μην έρθει η στιγμή που πάνω σε έναν καβγά ή κάτι άλλο, θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις παραπάνω πληροφορίες εναντίον σας... Τα θέλατε!


Με ακολουθείτε στο Instagram εδώ: Νικολέττα Ράλλη