Σκόρπιες σκέψεις για την νέα χρόνια!

Νικολέττα Ράλλη
Σκόρπιες σκέψεις για την νέα χρόνια!

Πάρτε μια κόλλα χαρτί και ένα στύλο (όχι το σημειωματάριο του κινητού σας!) και γράψτε με την σειρά, ξεκινώντας από το ένα, πράγματα που θέλετε να σας συμβούν μέσα στην νέα χρόνια. 

Καλή χρόνια κορίτσια μου! Εύχομαι και φέτος να μοιραζόμαστε στιγμές και μυστικά μέσα από αυτό εδώ το blog και γενικότερα μέσα από το Queen.gr. Έψαξα παλαιότερα άρθρα να δω τι έγραφα στο περίπου μέρες σαν και αυτές και λίγο πολύ μίλαγα για στόχους και όνειρα για την νέα χρονιά. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν τα πήγα και άσχημα! Κάτι καινούργιο που ανακάλυψα τα τελευταία χρόνια και θα σας πρότεινα να το κάνετε και εσείς, σε περίπτωση που διαβάσετε τις γραμμές αυτές, είναι το εξής: πάρτε μια κόλλα χαρτί και ένα στύλο (όχι το σημειωματάριο του κινητού σας!) και γράψτε με την σειρά, ξεκινώντας από το ένα, πράγματα που θέλετε να σας συμβούν μέσα στην νέα χρόνια πχ 1. Να ξεκινήσω γυμναστήριο κτλ.

Πιστέψτε με, θα δείτε θεαματικά αποτελέσματα και όσον αφορά την επίτευξη των στόχων σας, αλλά και όσον αφορά το σώμα σας.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας, μερικούς από τους δικούς μου στόχους, τουλάχιστον αυτούς που είναι επιτρεπτό και που θεωρώ ότι θα κάνουν καλό σε όλες σας, εφόσον το επιθυμείτε να προσθέσετε στην λίστα σας.

1. Να ασχοληθώ περισσότερο με την διατροφή μου. Αν και η αλήθεια είναι ότι είναι σε αρκετά καλά επίπεδα, κάτι το οποίο θα ήθελα να αλλάξει, είναι να τρώω πρωινό καθημερινά και να μην τρώω αργά την νύχτα.

2. Να ξεκινήσω ένα είδος γυμναστικής. Αυτό το λέω κάθε χρόνο, αλλά μέχρι και σήμερα τίποτα. Άντε να πάω 4 φορές κάπου και μετά σταματάω. Θεωρώ ότι απλά πρέπει να βρούμε κάτι που να μας ευχαριστεί και μα μην το βλέπουμε σαν αγγαρεία.

3. Μην κάνετε τίποτα απολύτως το οποίο δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση ή νιώθετε πίεση έστω και στο ελάχιστο. Απευθύνομαι σε εσάς, που θέλετε να κάτσετε ένα βράδυ στο σπιτάκι σας το χουχουλιάρικo και να κοιτάτε το ταβάνι και έχετε εκείνους τους φίκους που σας πρήζουν να πάτε για ποτό. Να κάτσετε σπίτι. Αυτό πιστέψτε με, όσο νωρίτερα το εφαρμόσετε στην ζωή σας, θα γλιτώσετε μπόλικη ενέργεια και φαιά ουσία, ανάλογα και με την περίπτωση.

4. Κόψτε το κάπνισμα.

5. Ανακαλύψτε μια φορά τον μήνα, έναν γαστριμαργικό προορισμό και ακολουθείστε τον, ακόμα και εάν βρίσκετε στο Πήλιο.

6. Ταξιδέψτε! Βάλτε στόχο από σήμερα κιόλας ποιες χώρες θα θέλατε να επισκεφτείτε φέτος, έτσι ώστε να κάνετε τα κουμάντα σας όσον αφορά τον χρόνο και τα οικονομικά και για να κλείσετε πιο οικονομικά εισιτήρια. Εγώ θα (ξανά)πάω σίγουρα στην Ιταλία!

7. Απομακρύνετε από δίπλα σας τοξικούς ανθρώπους. Δηλαδή τους ανθρώπους εκείνους που όχι απλά δεν έχουν κανέναν αποκτήσω λόγο ύπαρξης στην ζωής σας, αλλά ίσως να σας την κάνουν και πιο δύσκολη. Θα τους ξεχωρίσετε γιατί μετά από κάθε σας συνάντηση, θα νιώθετε εξαντλημένη και επειδή δεν θα σας κάνουν ποτέ μα ποτέ να γελάτε από καρδιάς (από καρδιάς! Όχι εκείνα τα ψεύτικα). Αναφέρομαι και στις προσωπικές σχέσεις.

8. Εάν δεν περνάς καλά, χώρισε! Γενικά μην χάνεις τον χρόνο σου σε μακροχρόνιες σχέσεις ανούσιες, ειδικά εάν είσαι παρά πολύ νέα. Τώρα εάν είσαι πολύ νέα και είσαι πέντε χρόνια με ένα αγόρι που κάνετε ζωάρα και υπέροχα πράγματα και δεν κάθεστε απλά να βλέπετε Netflix, μην τον αφήσεις για κανένα λόγο.

9. Μάζεψε εμπειρίες γενικότερα! Βγες, ταξίδεψε, κάνε νέες γνωριμίες, μάθε μια ξένη γλώσσα, μια τέχνη ή τεχνική, άλλαξε την ρουτίνα σου γίνοντας ακόμα πιο ευγενική. Γίνε θαρραλέα, ενίσχυσε το καλοπροαίρετο θράσος σου κτλ.

10. Ζήσε!

Με βρίσκετε και εδώ Νικολέττα Ράλλη