Τι είδα τον τελευταίο καιρό στην TV και συγκλονίστηκα...

Νικολέττα Ράλλη
Τι είδα τον τελευταίο καιρό στην TV και συγκλονίστηκα...

Τι ταινίες μπορείς να δεις αυτό το σκ αν δε θες να βγεις.

Καλημέρα κορίτσια μου!

Σας έρθω γράψει στο παρελθόν αρκετά άρθρα για σειρές και ταινίες, αλλά αυτό που δεν έχω μοιραστεί ποτέ μαζί σας, είναι αληθινές ιστορίες που είδα σε μορφή ντοκιμαντέρ και πραγματικά συγκλονίστηκα. Θα στις αναφέρω μια προς μια, με μια μια μικρή περίληψη και από εκεί και πέρα η επιλογή όλη δίκη σας. Απλά να σας πω προκαταβολικά και χωρίς σπόιλερ, ότι σε κάποια ντοκιμαντέρ από αυτά θα θέλετε ίσως και να σπάσετε την τηλεόραση. Απλά ψυχραιμία....

Making A Murderer

Το είχα προτείνει και στον φίλο μου τον Αντώνη και συμπτωματικά το είδε έχθες το βράδυ. Το μήνυμα που μου έστειλε ήταν το εξής: «Τι είναι αυτά τα πράγματα, θα σπάσω την τηλεόραση!». Μια άδικη καταδίκη και φυλάκιση για 18 ολόκληρα χρόνια και οι περιπέτειες του Steven Avery, δεν σταματούν εκεί. Όσον αφορά την δεύτερη σεζόν, θα «προσκυνήσετε» την ίσως πιο έξυπνη δικηγόρο που έχετε δει ποτέ σε αληθινή ή ακόμα και μυθοπλασίας υπόθεση.

MAM Vertical Keyart US.0.0.0

Don’t f**k with the Cats

Εάν αγαπάτε και εσείς τα ζώα, όπως και εγώ, θα φρικάρετε στα πρώτα επεισόδια, ΑΛΛΑ: δείχνει μόνο όσο πρέπει να δείξει, για να καταλάβετε ότι υπάρχουν ψυχοπαθείς εκεί έξω που ούτε καν τους έχουμε δει μέσα από fiction ταινίες. Θα σας πω μόνο ότι όταν τελείωσε το documentary, γκουγκλάρα την υπόθεση Luka Magnotta, γιατί θα ορκιζόμουν ότι το Netflix κάνει κάποιο κοινωνικό πείραμα και μας τρολαρει!

Dont fuck with cats netflix docuseries

The keepers

Πολύ συγκινητική ιστορία για την δολοφονία της καλόγριας Κάθυ Σέλσινκ, η οποία δίδασκε φιλολογία σε ένα καθολικό λύκειο στην Βαλτιμόρη. Η δολοφονία και η εξαφάνιση της αδερφής Κάθυ έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 1969 και 55 χρόνια μετά, οι τότε μαθήτριές της, μεγάλες γυναίκες πια, προσπαθούν να διελευκάνουν την υπόθεση. Ερωτικά σκάνδαλα, βιασμοί, σεξουαλικές παρενοχλήσεις και αλλά, με την εκκλησία και καθηγητές παπάδες να εμπλέκονται και να μην τους έχει «πιάσει» κανένας.

Abducted in plain sight

Σκεφτείτε τώρα εσείς, να σας έχουν απαγάγει εξωγήινοι, να σας λένε ότι πρέπει να βρείτε ένα αρσενικό να τεκνοποίησετε για να σώσετε το ανθρώπινο γένος και όλα τα παραπάνω να τα πιστέψετε και να τα κάνετε κιόλας! Δεν χρειάζεται νομίζω να προσθέσω κάτι. Απλά δείτε το!

Abducted in Plain Sight

Extra Tip: Δεν θα δείτε ούτε ηθοποιούς να υποδύονται τους πραγματικούς χαρακτήρες, ούτε αναπαραστάσεις, αλλά τους αληθινούς πρωταγωνιστές των υποθέσεων.

  • Τα ντοκιμαντέρ θα τα δείτε είτε online, είτε στο YouTube, είτε στο Netflix.

Περιμένω τα σχόλια σας εδώ NikolettaRalli