Μασάζ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;(!)

Νικολέττα Ράλλη
Μασάζ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης;(!)

Καλησπέρα κορίτσια μου! Όχι αυτό δεν είναι ένα άρθρο για την δίκη μου εγκυμοσύνη, αλλά σας υπόσχομαι ότι θα γίνει και αυτό σύντομα, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή...


Επειδή πήρα πολλά μηνύματα για το μασάζ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, μιας και ανέβασα εχθές ένα σχετικό story, αποφάσισα να σας απαντήσω μέσα από εδώ. Καταρχάς όχι απλά επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται.

ΑΛΛΑ: θέλει πολύ προσοχή στο ποιος θα σας το κάνει γιατί απαιτείται ειδική εκπαίδευση σε prenatal μασάζ και επιτρέψτε μου ότι εγω δεν θα άφηνα και ενεργειακά μόνο, να με ακουμπήσει οποίος να ‘ναι. Προτιμήστε έναν χώρο καθαρό και ανθρώπους που να έχετε ακούσει τα καλύτερα και να σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

IMG 6951

Μια θεραπεύτρια prenatal massage δε θα ακουμπήσει ποτέ την κοιλιά σας και φυσικά δεν θα σας βάλει ποτέ να ξαπλώσετε ανάσκελα. Επίσης η ειδικός ξέρει ακριβώς ποια είναι εκείνα τα λάδια που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει.
Όσον αφορά τον σύντροφο σας τώρα και εάν θέλει και ο ίδιος να σας περιποιηθεί και να σας χαλαρώσει με ένα μασάζ, καλό θα ήταν να επικεντρωθεί στο κάτω μέρος του σώματος και πιο συγκεκριμένα στις πατούσες ή ψηλά στους ώμους. Δεν θα πρότεινα να σας τρίψει την μέση και ποσό μάλλον με δύναμη.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να σας πω ότι αλλά τα παραπάνω είναι από προσωπική εμπειρία, οτιδήποτε αφορά την εγκυμοσύνη σας, καλό θα ήταν πάντα να ρωτάτε τον γιατρό σας!

See you soon:)


Περιμένω τα σχόλια σας εδώ NikolettaRalli