Tα δικά μου tips για σφριγηλό και στητό στήθος χωρίς νυστέρι

Νικολέττα Ράλλη
Tα δικά μου tips για σφριγηλό και στητό στήθος χωρίς νυστέρι

Tips που πρέπει να ακολουθείς και εσύ αν θες να έχεις στητό στήθος.

Καλημέρα κούκλες μου!

Εύχομαι να είστε πολύ καλά στην υγεία και στην ψυχολογία σας.

Ζούμε ιστορικές στιγμές και η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν βρίσκομαι εδώ για να το αλλάξω αυτό, μιας και δεν γίνεται, αλλά για να μοιράζομαι πράγματα μαζί σας που μπορείτε να κάνετε τώρα που όλες έχετε παρά πολύ ελεύθερο χρόνο.

Είμαστε όλοι και όλες στην ίδια κατάσταση! Κλεισμένες στο σπίτι, με την μόνη διαφορά ότι ανά περίπτωση αλλάζει το σπίτι.

Όπως και να έχει εύχομαι να είστε κάπου καλά και υπομονή...

Στο τελευταίο μου Q&A έλαβα παρά πολλές ερωτήσεις όσον αφορά το στήθος μας και πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε σφριγηλό, ειδικά όσες έχουμε αρκετά μεγάλο. Καταρχάς, να σας πω από τώρα ότι το σημερινό άρθρο δεν απευθύνεται σε έγκυες ή σε γυναίκες μετά θηλασμού εποχής. Όσον αφορά αυτή την «φάση» θα σας γράψω όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Σήμερα θα σας μιλήσω για την δίκη μου εμπειρία και πώς κατάφερα με λίγα πράγματα να διατηρήσω το στήθος μου στα ίδια επίπεδα σχεδόν με τότε που ήμουνα 20 και ας έχω ανεβεί δυο νούμερα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, λόγω εγκυμοσύνης.

Καταρχάς δεν είχα ποτέ αυξομειώσεις στο βάρος μου. Φαντάζομαι ότι μια κοπέλα που «παίρνει» ή χάνει πάνω από δέκα κιλά είναι αναπόφευκτο να έχει θέματα με την χαλάρωση του δέρματός της. Άρα όσο μπορείτε αποφύγετε τέτοιες απότομες αλλαγές. Με λίγα λόγια προσπαθήστε να διατηρείτε ένα σταθερό βάρος. Εάν πάλι δεν μπορείτε για τους δικούς σας λόγους, μην παραλείψετε ποτέ μα ποτέ την ενυδάτωση εκ των έσω και εκ των έξω. Παρά πολύ νερό και πάντα κρέμα ή λάδι ενυδάτωσης μετά το μπάνιο.

Μην πάρετε ποτέ προληπτικά κράμα σύσφιξης στήθους. Θυμάμαι κάποια στιγμή το είχα επιχειρήσει από μόνη μου, έτσι για να μην... και παραλίγο να έχω τα αντίθετα αποτελέσματα.

Όταν βάζετε ενυδατική στην περιοχή του στήθους, εννοούμε την περιοχή του μπούστου. Τι εννοούμε; Απαλές ανοδικές κινήσεις γύρω από το στήθος, στέρνο μέχρι και λαιμό και πάντα αποφεύγουμε την περιοχή της θηλής.

Σουτιέν! Πάντα μα πάντα μα πάντα, να φοράτε το σωστό μέγεθος! ΟΧΙ δεν φοράμε όλες οι γυναίκες 75Β. Για παρά πολλά χρόνια και εγώ η ίδια φορούσα 75B, μέχρι που μέσα από το μόντελινγκ και με αφορμή έναν κατάλογο εσωρούχων ανακάλυψα ότι φοράω 70D. Αυτό που έχετε κα κάνετε, είναι να πάτε σε ένα κατάστημα εσώρουχων και να ζητήσετε βοήθεια από τις πωλήτριες όσον αφορά το ακριβές νούμερο.

Για το τέλος σας άφησα και το πιο σημαντικό. Δεν έχει υπάρξει μέρα, στιγμή λεπτό που δεν φορούσα κάτι να μου «κρατάει» το στήθος. Ακόμα και στον ύπνο μου πάντα μα πάντα το κατάλληλο αθλητικό μπουστάκι (ποτέ με μπανέλα, ποτέ να με σφίγγει). Μέσα στην ημέρα ότι και να κάνω πάντα μα πάντα ιδανικά κάποιο πάλι αθλητικό σουτιέν, ενώ εννοείται ότι όπου απαιτείται φοράω τα κλασσικά αγαπημένα μας σουτιέν. Δεν υπάρχει να ξέρετε στηθόδεσμος που δεν κάνει καλά την δουλειά του, ακόμα και 80F να φοράτε. Απλά δεν έχετε ανακαλύψει εσείς το σωστό. Επίσης όσον αφορά τα στράπλες, ακόμα και εκεί έχει προχωρήσει και η αισθητική και η ποιότητα και μπορεί μια γυναίκα να βρει τον σωστό στηθόδεσμο, χωρίς να φοράει την παρά πολύ κακή αισθητικά σιλικονάτη τιράντα!

Αυτά για σήμερα:)))

Εύχομαι να σας κάλυψα και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, τα λέμε στο επόμενο Q&A μου, αυτό το Σάββατο.

Περιμένω τις ερωτήσεις σας στο instagram @nikolettaralli