Ενυδάτωση και φροντίδα ομορφιάς μετά την καραντίνα

Νικολέττα Ράλλη
Ενυδάτωση και φροντίδα ομορφιάς μετά την καραντίνα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και στο Instagram βλέπαμε πολύ κόσμο να ασχολείται (επιτέλους!) όχι με επιφανειακά πράγματα, αλλά πιο ουσιαστικά, όπως έχει να κάνει η υγεία και η διατροφή.

Καλημέρα φίλες μου! Εύχομαι να είσαστε παρά πολύ καλά και να έχετε βγει να πάρετε τον αέρα σας, πάνω από όλα με προσοχή και ασφάλεια. Εάν κάτι είχαμε σίγουρα όλες (μα όλες όμως) την περίοδο του lockdown, ήταν πολύς ελεύθερος χρόνος. Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που ακούγαμε, ήταν εκείνη η περίοδος που κάποιες από εμάς μετά από παρά πολύ καιρό, είχαν την ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο στο να σκεφτούν για την ζωή τους, να αναθεωρήσουν και σίγουρα να φροντίσουν τον εαυτό τους.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που και στο Instagram βλέπαμε πολύ κόσμο να ασχολείται (επιτέλους!) όχι με επιφανειακά πράγματα, αλλά πιο ουσιαστικά, όπως έχει να κάνει η υγεία και η διατροφή.

Όταν λέμε υγεία, αναφέρομαι φυσικά και στον τομέα της ομορφιάς, γιατί και εγώ η ίδια, είχα την ανάγκη να φροντίσω περισσότερο τον εαυτό μου. Έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό, απέκτησα μια νέα ρουτίνα ομορφιάς που προηγουμένως λόγω χρόνου δεν μπορούσα να απολαύσω.

Να κάνω τις μάσκες μου με μέλι για έξτρα ενυδάτωση του προσώπου μου, να προσέχω τα μαλλιά μου με λάδια για θρέψη και ενυδάτωση, να πίνω το νεράκι μου κ.α.

Καθώς είμαι λάτρης των αγνών και προϊόντων φυσικής προέλευσης για την περιποίησης του σώματος και του προσώπου μου ,ανακάλυψα την νέα σειρά ενυδάτωσης της APIVITA Aqua Beelicious!

(Σε αυτό το σημείο να προσθέσω ότι πρέπει οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία να δοκιμάσετε και το άρωμα της σειράς)

seirasss

Με έμπνευση από τη μέλισσα και την ελληνική φύση, η APIVITA δημιούργησε μια νέα απολαυστική σειρά ενυδάτωσης AQUA BEELICIOUS για νεανικές επιδερμίδες, εμπλουτισμένη με μέλι και ανθισμένα λουλούδια.

Με το που δοκιμάσετε οποιοδήποτε από τα προϊόντα της σειράς (αυτά που σας έχω στην φωτό) θα νιώσετε μια απίστευτη δροσιά, ενώ όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με βιολογική αλόη, υαλουρονικό οξύ και αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο που αναζωογονεί την επιδερμίδα.

Το τζελ και η κρέμα προσφέρουν ενυδάτωση και φρεσκάδα και νιώθεις ότι η επιδερμίδα σου είναι απαλή όλη μέρα.

Είναι μια τέλεια βάση για το καθημερινό μας μακιγιάζ.

Απ’ όλα τα προϊόντα της σειράς Aqua Beelicious , αυτό που με έχει ξετρελάνει και δεν αποχωρίζομαι, είναι το δροσιστικό τζελ ματιών το οποίο είναι και σε μια πρακτική συσκευασία roll on. Κορίτσια μου μαύροι κύκλοι και σημάδια κούρασης τα ξεχνάτε.

ksexnateeee

Από τη σειρά δεν θα μπορούσα να ξεχάσω το booster ενυδάτωσης και αναζωογόνησης, το οποίο προσφέρει μια απίστευτη φρεσκάδα, έχει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, ήλιος , κρύο κτλ)

Αυτά για σήμερα αγαπημένες μου!

Συνεχίστε να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας!

Όσον αφορά εμάς, τα λέμε πάλι πολύ πολύ σύντομα .

Σας φιλώ