Πώς έχασα 4 κιλά σε έναν μήνα

Νικολέττα Ράλλη
Πώς έχασα 4 κιλά σε έναν μήνα

Καλημέρα κορίτσια μου! Εύχομαι να είστε όλες παρά πολύ καλά και υπομονή... Σας είχα τάξει μια συνταγή για γλυκό του κουταλιού, αλλά τελικά θεώρησα οτι πιο σημαντικό (λαμβάνοντας υπόψιν και τα μηνύματα σας) να μιλήσουμε για διατροφή!



Όπως σας είχα αναφέρει και μέσα απο το Ιnstagram μου, απο την 1 Φεβρουαρίου, αποφάσισα να ακολουθήσω ένα πρόγραμμα διατροφής, κόβοντας οτιδήποτε περιέχει αλεύρι και ζάχαρη και κάπως έτσι κατάφερα να χάσω 4 κιλά. Πολλές ηταν οι ερωτήσεις που αφορούσαν στο ποια είναι εκείνα τα φαγητά που δεν έχουν αλεύρι ή ζάχαρη, πράγμα και λίγο παράξενο γιατί είναι προφανές, αλλά ωστόσο πάντα μου άρεσε η ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας.



Καταρχάς να σας πω ότι, αλεύρι έχουν αρκετά πράγματα που βρίσκονται μέσα στο σπιτι μας και καλό θα ηταν να τα αποφύγετε σε περίπτωση που θελετε να μπείτε στο πρόγραμμα. Όλα τα είδη ζυμαρικών απο σπαγγέτι μέχρι κριθαράκι, ψωμί του τοστ, μπισκότα, κρουασάν, κέικ, δημητριακά κτλ. Ζάχαρη τώρα κόβεται απο τον καφέ, τσάι, γλυκά κτλ μπορείτε πολύ εύκολα να την αντικαταστήσετε με στέβια, μέλι ή σιρόπι αγαύης.



Τι τρώμε;



Σαλάτες όλων των ειδών

Λαχανικά

Ελαιόλαδο

Ρύζι

Κρέας κόκκινο

Κοτόπουλο

Όσπρια

Φρούτα

Ξηρούς καρπούς

Θαλασσινά

Γαλακτοκομικά

ryzi


salata




Ενδεικτικό πρόγραμμα ημέρας




Πρωινό


Γιαούρτι με φρούτα, ξηρούς καρπούς και μελι

Καφέ

frouta




Μεσημεριανό

Ομελέτα και μια σαλάτα αβοκάντο με ντοματίνια



Βραδινό

Κρέας ή ψάρι με ρύζι

kotopoulo


lemonato




(Πίνουμε παρά πολύ νερό, και εάν πεινάσουμε μπορούμε να φάμε μια σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή ρύζογκοφρέτα ή κάποιο φρούτο).



Εννοείται πως εάν με όλα τα παραπάνω καταφέρετε να συνδυάσετε και κάποια άσκηση απο δουλειές στο σπιτι, περπάτημα ή γυμναστική στο δάσος όπως κάνω εγώ, όποτε βρω τον χρόνο, θα εχετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.



Για περισσότερες προτάσεις μπορείτε να τσεκάρετε τα stories μου στο Ιnstagram που πάντα σας τα ανεβάζω αναλυτικά!



Καλή επιτυχία! (Εγώ το συνεχίζω και τον Μάρτιο♥️)