Το θαύμα της τεχνολογίας που θα... σκουπίσει το σπίτι σας!

Νικολέττα Ράλλη
Το θαύμα της τεχνολογίας που θα... σκουπίσει το σπίτι σας!

Καλημέρα φίλες μου και φίλοι μου. Όσοι από εσάς με ακολουθείτε στο Ινσταγκραμ, έχετε ήδη δει το θαύμα της τεχνολογίας που ήρθε και στο δικό μου σπιτικό! Και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πώς και πώς. Όταν υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι υπάρχει μία σκούπα που τα κάνει όλα μόνη της, βάλθηκα να την κάνω δική μου! Αναφέρομαι φυσικά στη Roomba i3 της iRobot, για την οποία έλαβα τόσα και τόσα μηνύματα που δεν έχω λάβει ποτέ ξανά πραγματικά, ούτε για IG Story φορώντας το ωραιότερο φουστάνι!

Σας απαντάω λοιπόν μέσα από εδώ σε κάποιες από τις ερωτήσεις που εσείς μου στείλατε για να μοιραστώ και τον ενθουσιασμό μου:

nikoletta1
nikoletta2
  1. Ναι είναι τόσο καλή, όσο λένε!
  2. Ναι σκουπίζει κάθε γωνία του σπιτιού, ανεβαίνει πάνω σε χαλιά, χώνεται κάτω από τραπέζια και καναπέδες και δεν παραπονιέται ποτέ.
  3. Φυσικά και δεν λειτουργεί με καλώδιο, αλλά την φορτίζεις όποτε χρειαστεί, σε έναν φορτιστή που έχει αρκετά μικρό μέγεθος και δεν πιάνει καθόλου χώρο.
  4. Ναι εννοείται την κυνηγάει η Candy, αλλά η σκούπα μάλλον είναι Δίδυμος στο ζώδιο, αδιαφορεί και αλλάζει δρόμο.
  5. Ίσως είναι και Παρθένος τώρα που το σκέφτομαι, γιατί δεν αφήνει ούτε την οποιαδήποτε σκόνη στο πέρασμα της.
  6. Είναι όμορφη και πολύ designάτη.
  7. Έκανα τεράστιο λάθος που δεν την είχα στην κατοχή μου τόσο καιρό, ειδικά από τότε που γεννήθηκε το μωρό μας. Ενώ η Roomba i3 σκουπίζει, εγώ μπορώ να πλύνω τα πιάτα μου, να απλώσω τα ρούχα μου, ακόμα και να δω την αγαπημένη μου σειρά.
  8. Και ΝΑΙ λέω σειρά διότι είναι σχεδόν αθόρυβη έως και νανουριστική εάν θέλετε να «πάρετε» εκείνο τον τίμιο μεσημεριανό υπνάκο. Και αν το μωράκι σας ενοχλείται από τους ήχους των συσκευών με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να κάνετε κάποιες δουλειές ενώ κοιμάται, διαγράψτε με χαρά τον ήχο της σκούπας!
  9. Θέλετε και αλλά; Τo συγκεκριμένο μοντέλο έχει πρόσθετους αισθητήρες κατά του σφηνώματος και έτσι μειώνεται η πιθανότητα να κολλήσει σε έπιπλα.
  10. Εφαρμογή έχει; Αυτό έλειπε! Το πρώτο που έκανα είναι να κατεβάσω την εφαρμογή iRobot HOME που είναι διαθέσιμη σε smartphone ή tablet. Ειδικά για εμάς τις μαμάδες αυτό είναι ένα τρομερά βοηθητικό app αφού μπορείς να χειριστείς την Roomba σου από απόσταση, να την βάλεις σε λειτουργία και

iRobot σε αγαπώ! Θα την αγαπήσετε και εσείς!

Την προσοχή σας παρακαλώ! Μείνετε και συντονισμένες στο ig account μου γιατί μία από εσάς θα νοιώσει και τη δική μου χαρά.