Φτιάξε μαλακά μπισκότα σοκολάτας σε χρόνο dt και χωρίς αλεύρι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Φτιάξε μαλακά μπισκότα σοκολάτας σε χρόνο dt και χωρίς αλεύρι

Η πιο εύκολη συνταγή ever

Τα μπισκότα σοκολάτας είναι πάντα μία καλή ιδέα για γλυκό, όταν έρχεται εκείνη η στιγμή που θες απεγνωσμένα να φας κάτι για να ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου. Όταν μάλιστα αυτά ετοιμάζονται χωρίς αλεύρι και σχεδόν μέσα σε μισή ώρα, τότε γίνονται τα αγαπημένα σου από όλες τις απόψεις.

Κι επειδή εμείς εδώ δεν θέλουμε να σε αφήνουμε έτσι σου βρήκαμε την ιδανική συνταγή, για τα ιδανικά μπισκότα σοκολάτας. Ότι δεν θέλουν αλεύρι σου το είπαμε έτσι;

Υλικά που θα χρειαστείς:
2 ½ φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
¾ φλιτζανιού κακάο σε σκόνη χωρίς ζάχαρη
¼ κ.γ αλάτι
4 ασπράδια αυγών
½ κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
1 ½ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση:

Προθέρμανε τον φούρνο σου στους 180 βαθμούς Κελσίου και στρώσε στο ταψί σου αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτεψε τη ζάχαρη με το κακάο και το αλάτι.

Έπειτα ρίξε μέσα τα ασπράδια, το εκχύλισμα βανίλιας και τις σταγόνες σοκολάτας και ανακάτεψε τα και πάλι όλα μαζί. Με ένα κουτάλι της σούπας πάρε από το μείγμα λίγο λίγο και φτιάξε τα μπισκότα. Βάλε τα στο ταψί σου και άφησε τα να ψηθούν για περίπου 10-12 λεπτά.

Αν θέλεις να διευκολυνθείς περισσότερο, μπορείς να δεις και το βίντεο παρακάτω.

Διάβασε ακόμη: Ιαπωνικό cheesecake με λευκή σοκολάτα και μόνο τρία υλικά: Η συνταγή που έγινε viral