Γρανίτα με καρπούζι τζίντζερ & δυόσμο

#tsoulotip: Προσθέτουμε το λεμόνι για να μη ζαχαρώσει το σιρόπι μέσα στην κατάψυξη.

Η πιο φανταστική γρανίτα με καρπούζι από το Γιώργο Τσούλη. 

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

125 ml νερό

½ κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 κιλό & 300 γρ. καρπούζι

20 γρ. τζίντερ

5 – 6 φύλλα δυόσμου

Χυμό από ½ λεμόνι

Δες την εκτέλεση στο www.giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ