
Cheesecake με riccota και σάλτσα από βατόμουρα
SHARES
Όλα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου για να γίνει σωστά η ομογενομοιήση των υλικών.

ΥΛΙΚΑ
300 γρ. μπισκότα τύπου digestive
110 γρ. βούτυρο, λιωμένο
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
230 γρ. τυρί μασκαρπόνε
500 γρ. τυρί riccota
400 γρ. γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές
1 κ.σ. βανίλια εκχύλισμα
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

SHARES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.